ŞEHİTKAMİL’DEN KÜSGET’TE BAYRAM TEMİZLİĞİ

ESNAF TATİLDEYKEN ÇALIŞMA ALANLARI TEMİZLENDİ

Şehitkamil Belediyesi, Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilerek, KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde kapsamlı bir temizlik çalışması yaptı. Temizlik ve yıkama araçlarıyla çalışan ekipler, titiz bir çalışma yürüterek KÜSGET Sanayi Bölgesinin tamamını baştan aşağı temizledi.

Şehitkamil Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, KÜSGET Sanayi Bölgesindeki tüm işyerlerinin Bayramı tatili dolayısıyla kapalı olmasını temizlik yaparak değerlendirdi. Temizlik ve yıkama araçlarıyla çalışan ekipler, titiz bir çalışma yürüterek, KÜSGET Sanayi Bölgesi'nin tamamını baştan aşağı temizledi. Bunun yanı sıra çöp konteynırları da temizlenerek, boyandı ve dezenfekte edildi. Yürütülen çalışmalar, bir çok esnaf tarafından memnuniyetle karşılandı.