ŞEHİTKAMİL, BAL LİGİNDE RÜZGAR ESTİRMEYE DEVAM EDİYOR

GALİBİYETİ HAK ETTİK

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 3. Grupta ligin 19. hafta mücadelesinde Şehitkamil Belediyespor sahasında Birecik Belediyespor Kulübünü konuk etti. Gaziantep Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumunda oynanan mücadelenin 20. dakikasında Tahsin Okatan’nın golü ile 1-0 öne geçen Şehitkamil Belediyespor, bu üstünlüğünü 90. dakikaya kadar sürdürdü ve sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Yeşil –siyahlı ekip elde edilen galibiyetin ardından puanını 33’e çıkartırken ligde de kalan maçlar içinde büyük moral topladı. Şehitkamil Belediyespor’un teknik direktör Taner Özaykut maç sonrası yaptığı açıklamada, “Maçın ilk düdüğü ile birlikte saha içinde galibiyet için büyük efor sarf ettik ve 90 dakika sonrasında hak ettiğimiz galibiyeti ulaştığımız için oldukça mutluyuz” dedi.

GAZİANTEP’İ BAŞARIYLA TEMSİL ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız ise, BAL Liginin 19. hafta mücadelesinde seyircileri önünde elde ettikleri galibiyetin kendileri adına mutluluk verici olduğunu ifade ederek, “Ligde her geçen hafta mücadelenin dozu artıyor. Ramazan Gözübüyük, Baki Levent Kaya gibi ilk on birimizdeki değişmez futbolcularımızın sakatlıkları bizleri bir hayli düşündürüyor. Buna rağmen, soğuk hava şartları ve yorucu tempoya rağmen elde ettiğimiz puan ve puanlar sahaya yansıttığımız futbolun ve antrenmanlarda sarf ettiğimiz eforun açık bir göstergesidir. Bundan sonraki süreçte BAL Liginde başarılı sonuçlar elde ederek, ilçemizi ve Gaziantep’imizi hak ettiği şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.