ŞEHİTKAMİL BASKETBOL GENÇLİK KUPASI SAHİBİNİ BULDU

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


FADILOĞLU TEMSİLCİ VE HAKEMLERE TEŞEKKÜR ŞİLTİ SUNDU

Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde gerçekleştirilen ödül törenine Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcılar Murat Özgüler, Lebriz

Keçeci Güzelbey, Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız, Şehitkamil Belediye Meclis Üyeleri, Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Güven Alkoçak ile birlikte çok sayıda protokol üyesi ve spor sever katıldı. Kupada dereceye giren takımların ödül törenine geçilmeden önce Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu  Türkiye Basketbol Federasyonu Temsilci ve  hakemlerine turnuvaya yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür şilti sundu. 

 

ŞEHİTKAMİL  KUPASININ  ÖDÜLLERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Şehitkamil Basketbol gençlik kupası etkinleri içinde düzenlenen 3 Sayılık atış yarışmaları ve Serbest Atış yarışmalarında dereceye giren sporcular Erman Emre ve Ertuğrul Durdu ödüllerini Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız’ın elinden alırken Turnuvada 3. olan Fitnat Nuri Tekeroğlu Anadolu Lisesine ödüllerini Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler sundu. Kupada 2. olan Merkez Anadolu Lisesi ödüllerine Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Lebriz Keçeçi Güzelbey’in elinde alırken Şampiyon 19 Mayıs Lisesi kupasını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun elinden aldı. Turnuvada dereceye giren tüm okullara Şehitkamil belediye başkanlığınca kupa, madalya ve katılım belgelerinin yanı sıra Akıllı Tahta, Projeksiyon Cihazı, Bilgisayar ve Yazıcı gibi ödüller takdim edildi.

 

FAİR PLAY RUHU İLE HARAKET EDEN GENÇLERLE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ

Tören esnasında kupaya katılan sporculara seslenen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu gençlilerimizle yana yana olmak ve bu tip sportif etkinliklerde yan yana gelmek bizlere her zaman ayrı bir keyif veriyor. Kupanın fair play çerçevesinde centilmenlik ruhuna yakışır  bir biçimden tamamlanması  bilinçli ve sporu seven bir geleceğin yetiştiğinin en büyük göstergesidir. Elbette ki bu tip organizasyonlarda dereceye girmek şampiyon olmak önemlidir ancak şunun altını önemle çimek isterim ki bu kupaya katılan tüm ekiplerimiz idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz büyük bir başarı elde etmiş ve alkışlanmayı kutlanmayı sonuna kadar hak etmişlerdir. Ben bu duygular tüm okullarımızı tekrar kutluyor  ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.