ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ, İBRAHİMLİ’NİN TIKANAN DAMARINI AÇTI&...

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

YILLANMIŞ SORUN ÇÖZÜLDÜ, VATANDAŞLAR RAHAT BİR NEFES ALDI

                İbrahimli bölgesinde Abdülkadir Aksu Bulvarı ile 1 nolu caddenin kesiştiği bölgede bulunan, araç ve yaya trafiğini olumsuz yönde etkileyen bina 17 yıl sonra yıkıldı. 1992 yılından beri çevre sakinleri tarafından yıkılması istenen bina, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun girişimleri sonucu dün yıkıldı. Söz konusu bina ile ilgili olarak çok sayıda şikâyet aldıklarını ve bu bölgede sık sık kazalar meydana geldiğini belirten Başkan Fadılıoğlu, “İbrahimli bölgesinin en önemli ticaret merkezlerinden olan bu bölgenin rahatlatılması son derece önemliydi. Bayram öncesi bu yıkımı gerçekleştirdiğimiz ve halkın yaşamsal alandaki bir sorunun daha çözdüğümüz için mutluyuz” dedi.

FADILOĞLU: ÖNEMLİ OLAN HALKIN MAĞDURİYETİNİN GİDERİLMESİ

                Söz konusu evin yıkılması görevinin kendilerinde olmamasına rağmen bu sorunu ısrarla takip ettiklerini belirten Başkan Fadıloğlu şunları söyledi: “Aslına bakarsanız bu binanın yıkımı Büyükşehir Belediyemize ait olmasına rağmen yıkımını biz yaptık. Bu da merkez üç belediyenin ne denli bir uyum içerisinde çalıştığının en önemli göstergesidir. Bizim amacımız vatandaşın sorunlarının çözülmesidir. Bunu Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil Belediyesi veya Şahinbey Belediyesi yapmış hiçbir önemi yoktur. Büyükşehir Belediyemizin bölgenin alt yapı ve asfalt sorunun çözmesiyle hizmette bütünlük sağlanacağı gibi, vatandaşlarında hizmet talepleri yerine getirilecektir.”

VATANDAŞLAR BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

                İbrahimli’nin en önemli ticaret merkezi olan bölgenin rahatlatılması semt sakinlerinin büyük sevincine neden oldu. Yıllardır bu sorunu yetkililere ilettiklerini belirten Vatandaşlar, kısa sürede kamulaştırma yaparak binanını yıkımını gerçekleştiren Başkan fadıloğlu’na teşekkür ettiler.