ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ SPOR KURSLARI YENİ DÖNEM ÇALIŞMALARINA START VERDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Futbol, Basketbol, Karate, Teakwondo, Satranç, Vücut Geliştirme, Fitness, Bilek Güreşi ve Step Aerobik branşlarında eğitim verilecek olan spor okulunda kursiyerler, uzman eğitimler eşliğinde üç aylık dönemlerde branşlara özgü teknik ve taktik çalışmalar, teorik eğitimler ve sosyal aktivitelerle spor yaparken, sosyalleşme imkanı da bulacaklar.

Spor okullarında başarılı olan sporcular Şehitkamil Belediyespor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren yarışmacı takımlarda forma giyme şansı bularak profesyonelliğe doğru giden yolda bir adım daha atmış olacaklar.

Spor konusunda hedeflerinin bölge halkına sporu sevdirerek, spor alışkanlıkları kazandırmak ve toplumu zararlı alışkanlıklardan alı koyarak daha sağlıklı bir nesil yetiştirmek olduğunu vurgulayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sportif faaliyetlerin amatörlük ve profesyonelliğin birleştiği noktada amatör bir ruhla profesyonelliğin gerektirdiği ilkelerle yapılması gerektiğini belirtti. Başkan Fadıloğlu; “Şehitkamil Belediyesi bünyesinde toplumun her kesimine yönelik sportif faaliyetlerimiz devam ediyor. 7-18 yaş aralığındaki geçlerin spor okullarında eğitim alabilirler. Yetişkinlerin ise ilçemizin 8 farklı noktasında faaliyetlerini sürdüren spor merkezilerinde fitness, aerobik, plates, jimnastik ve vücut geliştirme branşlarından faydalanabilecekleri merkezlerimiz bulunuyor. Spor okullarında ve spor merkezlerinde eğitim gören tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.