ŞEHİTKAMİL, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

708 ÇÖLYAK HASTASINA GLUTENSİZ VE MAKARNA YARDIMI YAPILDI

Şehitkamil Belediyesi, her 3 ayda bir çölyak hastalarına yapmış olduğu glutensiz un dağıtımını, Mart ayında da gerçekleştirdi. 9 kilodan oluşan glutensiz un ve 2 paket glutensiz makarna dağıtımı, 708 çölyak hastasına yapıldı.

 

Çölyak hastaları için her 3 ayda bir glutensiz un dağıtımı yapan Şehitkamil Belediyesi, Mart ayı içerisinde de tespit edilen 708 çölyak hastasına 9 kilodan oluşan glutensiz un ve 2 paketten oluşan glutensiz makarna dağıtımı gerçekleştirdi. Sabahın erken saatlerinde Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası’na gelen aileler, sırasıyla paketlerini aldılar.

 

BAŞKANIMIZA VE EKİBİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Şehitkamil Belediyesinin yapmış olduğu hizmetten memnun kaldıklarını dile getiren Mehmet Günçe, “Kendim çölyak hastasıyım. Glutensiz ürünlerin pahalı olması nedeniyle benim gibi birçok çölyak hastası glütensiz ürünleri almakta zorluk çekiyor. Sağ olsun bu konuda Şehitkamil Belediyemiz her üç ayda bir bizlere glutensiz un ve glütensiz makarna yardımında bulunuyor. Bugün de Şehitkamil Belediyemizin Gıda Bankası’na gelerek un ve makarnamızı aldık. Ben bu konuda, Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.