ŞEHİTKAMİL, DAR GELİRLİ AİLELERİ UNUTMADI
YILMAZ: “HER EVDE SICAK AŞ OLACAK”
Şehitkamil Belediyesi tarafından Ramazan ayı öncesi dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere teslim edilen gıda kolilerinin dağıtımı devam ediyor.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Ramazan’da her evde sıcak aş” sözü ile ilçe genelinde yardım seferberliği başlatıldı. Başkan Yılmaz’ın talimatıyla Şehitkamil Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde Ramazan ayı öncesi dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler belirlendi. Haftalar süren çalışmanın ardından ekipler tarafından ilçenin adeta dört bir yanında seferberlik başlatıldı. Gece gündüz süren çalışmaların ardından Ramazan ayı başlamadan ailelere temel gıda malzemelerinden oluşan koliler bizzat teslim edildi.
KİMSE YALNIZ HİSSETMEYECEK
İlk dağıtımın ardından Ramazan ayının 2. haftasında yeni dağıtımlar da başladı. Desteklere ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Başkan Yılmaz, Ramazan ayında hiçbir ailenin kendisini yalnız hissetmesini istemediklerini söyledi. Dağıtımların ihtiyaçlar doğrultusunda devam edeceğini aktaran Yılmaz, “Mübarek Ramazan ayı, birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı. Hiç olmadığı kadar birbirimize destek çıkmalıyız. İhtiyaç sahibi ailelerimizi yanında bireysel olarak yer almalıyız. İnşallah sözünü verdiğimiz gibi bu Ramazan ayında Şehitkamil’de her evde sıcak aş olacak” dedi.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ, PAZARDA VATANDAŞ VE ESNAFLA BULUŞTU
BAŞKAN YILMAZ’DAN ANLAMLI ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE ULAŞIM AĞI GÜÇLENİYOR
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR’DAN GOL ŞOV: 7-0
BAŞKAN YILMAZ GENÇLERLE KAMPÜSTE İ BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YILMAZ, MEVLANA MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
BAŞKAN YILMAZ GENÇLERLE BİR ARADA
BAŞKAN YILMAZ’DAN EV ZİYARETLERİ
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
BAŞKAN YILMAZ LİSE VE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU