ŞEHİTKAMİL'DE 23 NİSAN COŞKUSU DOLU DOLU YAŞANIYOR

ÇOCUKLAR ŞEHİTKAMİL İLE MORAL BULDU

Şehitkamil Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklara yönelik düzenlediği sportif etkinliklerle kutladı. Şehitkamil Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 5 farklı branşta 6 farklı etkinlikte bin 450’nin üzerinde öğrenciye bayram coşkusu yaşatıyor. Önemli mücadelelerin yaşandığı organizasyonlarda dereceye giren çocuklara çeşitli ödüller veriliyor. Çocuklar, düzenlenen organizasyonlarla moral buldu.

ÇOCUKLARIMIZIN SOSYAL FAALİYETLERİNİ DESTEKLİYORUZ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinliklere ilişkin açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yürekten kutluyorum. Tabi bu kutlamanın yalnızca sözde kalmaması adına Şehitkamil Belediyesi olarak her yıl geleneksel hale getirmiş olduğumuz sportif etkinliklerimizi bu yıl da gerçekleştirdik. Basketbol, yüzme, temel cimnastik, satranç ve geleneksel sporlar olmak üzere 5 farklı branşta toplam 6 etkinlik gerçekleştiriyoruz. Nisan ayı başında start alan etkinliklerimiz, ay sonuna kadar sürecek. Bu etkinliklerimize bin 450’nin üzerinde öğrenci katılım gösteriyor. Organizasyonlarla hem çocuklarımızın katılımcılığını arttırmak adına hem de onların aktivitelerini üst noktaya taşımak adına bu tür faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımız, akademik çalışmalarını sürdürürken biz de sosyal faaliyetlerine destek vermek adına bu tür faaliyetleri önemsiyoruz. Ben, bu vesileyle centilmence yarışmanın neticesinde ödül alan yavrularımızı yürekten kutluyorum. Onların şahsında tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.