ŞEHİTKAMİL'DE 3. GELENEKSEL ALLEBEN SU SPORLARI ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR

Sosyal ve Kültürel Belediyecilik alanında önemli etkinliklere imza atan Şehitkamil Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda başlattığı Geleneksel Alleben Su Sporları Şenliklerinin bu yıl üçüncüsünü düzenliyor. Her yıl farklı spor alanlarında yaptığı başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Şehitkamil Belediyesi, bu yılda düzenleyeceği 3. Geleneksel Alleben Su Sporları Şenliklerine yoğun katılımın olması bekleniyor. Çeşitli illerden çok sayıda ve bir çok dalda sporcunun yarışacağı 3. Geleneksel Su Sporları Şenlikleri, 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 15:30’da, Şehitkamil Belediyesi Alleben1 Yüzme Havuzunda start alacak. Görkemli bir açılış töreniyle başlayacak olan 3. Geleneksel Alleben Su Sporları Şenliklerine tüm Gaziantepliler davetlidir.