ŞEHİTKAMİL'DE 3. GELENEKSEL CUMHURİYET KUPASI YÜZME YARIŞLARI

BU TÜR FAALİYETLERİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Şehitkamil Belediyesi Alleben1 Yüzme Havuzunda düzenlenen yüzme yarışmasına, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, çok sayıda sporcu ve aileleri katıldı. Program bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Yarışma öncesi sporcu çocuklar tarafından açılış seremoni gösterisi sunuldu. Programın açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bugün 91’inci yılını idrak etmiş olduğumuz Cumhuriyet Bayramı hepimize, kutlu ve mutlu olsun.  Şehitkamil Belediyesi olarak düzenlediğimiz 3. Geleneksel Cumhuriyet Kupası etkinliği nedeniyle bir aradayız. Şehitkamil Belediyesi olarak geleneksel hale getirmiş olduğumuz Cumhuriyet Kupası yüzme yarışlarına 11 kulüpten yaklaşık 400 sporcu katılmıştır. Gaziantep’te mevcut 16 tescilli kulüp var. 11 takımın bu turnuvaya katılmış olması da bunun ne kadar önemli olduğunu ortaya koyuyor. Biz Belediyecilik olarak yapılan Belediye hizmetlerinin yanında, gençliğe ve eğitime önem vermek adına, bu tür faaliyetleri bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz. İnşallah bu turnuvayla birlikte, sporcularımızın aktivitesini daha da attıran ve Gaziantep’ten milli sporcular çıkarmak adına atılan bu adımda katkı koyan tüm hocalarımıza tüm velilerimiz ile kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Tekrar Cumhuriyet Bayramınızı yürekten kutluyorum” dedi.

 

ÇOCUKLARIMIZIN NE KADAR MUTLU OLDUKLARINA HEP BİRLİKTE ŞAHİT OLUYORUZ

 

Şehitkamil Belediyesi’nin yapmış olduğu bu tür etkinlikleri gayet olumlu ve güzel bulan aileler ise; “Tüm çocuklarımız sizlerin de gördüğü gibi bir birileriyle kıyası yarışarak, bir amaç uğruna mücadele ediyorlar. Bu nedenle çocuklarımızın ne kadar mutlu olduklarına hep birlikte şahit oluyoruz. Çok güzel bir organizasyon oldu. Bu kadar küçük yaşta çocukların bir araya gelip yüzmesi çok güzel bir organizasyon. Emeği geçen başta Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve tüm idarecilere çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Gaziantep’te böylesine güzel tesisin olması bizleri de çok mutlu ediyor. İnşallah bu tür etkinliklerin sık sık yapılmasını istiyoruz. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na Gaziantep’e böylesine güzel bir tesisi kazandırdığı içinde ayrıca teşekkür ediyoruz ” diye konuştular.

 

Yapılan açılış konuşmaların ardından, 11 kulübün minik yüzücüleri yarışlarda kıyasıya kulaç attı. Yarışma sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, takdim etti.