ŞEHİTKAMİL'DE "VURUCU DÖNEMİ" GALİBİYETLE BAŞLADI

HIRS VE KAZANMA ARZUSU 3-1’lik SKORU GETİRDİ

Önceki gün Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumunda oynanan müsabakada Yeşil – siyahlı ekip Mustafa Akı’nın 2 gölü ve Deniz Tintin’nin 1 golü ile galibiyete ulaşırken maçta futbolcuların hırsı ve kazanma arzusu renkli ve çekişmeli anların yaşanmasını sahne oldu.

VURUCU; “ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR’DA GÖREV YAPMAKTAN ÇOK MUTLUYUM”

Şehitkamil Belediyespor teknik direktörü Memik Vurucu Şehitkamil Belediyespor’ da yeniden görev yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek; “Yeşil –siyahlı ekibi daha güzel günlere taşımak adına göreve başladım. Bu ilk maçımızda aldığımız galibiyetimizin devamını getireceğiz. Galip gelmemizde emeği geçen tüm futbolcularımı ve desteğini bizden esirgemeyen Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız’a çok teşekkür ediyorum” dedi.