ŞEHİTKAMİL'DE AKILLI HAMLELER

Şehitkamil Belediyesi’nin başta öğrenciler olmak üzere, yetenekleri doğrultusunda eğitim almak isteyen vatandaşlara yönelik açtığı satranç kursularının yeni dönem kayıtlarında büyük ilgi yaşanıyor.

Gaziantep ve bölge genelinde düzenlediği satranç turnuvaları ile adından sıkça söz ettiren Şehitkamil Belediyesi açmış olduğu satranç kursları ile satranç eğitimi konusunda gençlere ve tüm satranç severlere hizmet sağlıyor.

Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi ve Şehitkamil Satranç Merkezinde devam eden kurslarda 200’e aşkın öğrenci eğitim alıyor. Satranç sporu özellikle öğrencilerin eğitimine büyük katkı sağlıyor. Satranç sporunu sevdirmek ve daha büyük kitlelere ulaştırmak adına Şehitkamil Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu turnuvaların yanı sıra satranç merkezlerinde de konusunda uzman eğitmenler eşliğinde satranç dersleri veriliyor.