ŞEHİTKAMİL'DE ANLAMLI KUPA TÖRENİ

KUPALAR TÖRENLE VERİLDİ

Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortak organizasyon gerçekleştirdi. Şehitkamil Belediyesi Gazikent İlçe Stadyumu’nda düzenlenen 2. Geleneksel Küçükler Kategorisi Futbol Turnuvası’nda derece sırlamasına giren takımlar, çekişmeli geçen final müsabakasının ardından belli oldu. Şampiyonda; Mustafa Necati Orta Okulu şampiyonluğunu ilan ederken 2.’lik koltuğuna Nurel Enver Taner Orta Okulu oturdu. Adnan Menderes Orta Okulu ve Emine Konukoğlu Orta Okulu dereceye giren diğer okullar oldu. Küçük kramponların fair play çerçevesinde kıyasıya mücadele ettiği turnuvanın ödül törenine katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci, Okul Sporları Şube Müdürü Emre Elpeze, küçük şampiyonları yalnız bırakmadı.

 

SPORA VE SPORCUYA OLAN DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Ödül töreni esnasında şampiyon kramponlara seslenen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu,  kurumlar arası işbirliği çerçevesinde birçok farklı sosyal, kültürel ve sportif organizasyonlar düzenlediklerini kaydetti. Çanakkale Futbol Turnuvası’nın da bu organizasyonlardan sadece bir tanesi olduğunu belirten Başkan Fadıloğlu, organizasyonun düzenlenmesinde başta Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek dereceye giren tüm sporcuları kutladı.

 

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Yıl içerisinde kurumlar arası işbirliği çerçevesinde birçok sosyal, kültürel ve sportif organizasyon düzenliyoruz. Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğümüz ile sadece futbol branşında değil, birçok farklı branşta binlerce sporcumuzun katıldığı geleneksel hale gelen şampiyona ve kupalar gerçekleştiriyoruz. Yine içerisinde bulunduğumuz tesiste her yıl 400’ü aşkın futbolcumuza eğitim veriyoruz. Spora ve sporcuya olan desteğimiz devam edecek. Ben 2. Geleneksel Çanakkale Futbol Turnuvası’nda dereceye giren sporcularımızı ve değerli hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

HEDEF BÖLGE ŞAMPİYONASI

Şampiyonluk kupalarını kaldırarak büyük sevinç yaşayan yeşil sahanın şampiyon küçük kramponları, tören sonrasında Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Şampiyon sporcular, Gaziantep’i temsil edecekleri Okul Sporları Bölge Şampiyonası’nda başarı sözü verdi. Sporcular, kendilerine sunulan imkanlar ve desteklerden dolayı Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürler etti.