ŞEHİTKAMİL'DE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

GÜZELYURT VE MERVEŞEHİRDE SIFIR ASFALT DÖŞENDİ

 İlçe genelinde asfaltsız bozuk yol bırakmamak için yoğun çaba sarf eden Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 8 Şubat, Karacaoğlan, Selimiye ve Mevlana Mahallelerinin ardından Güzelyurt ile Merveşehir mahallelerinde caddelere boydan boya sıfır asfalt döşediler. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

VATANDAŞLARIMIZIN İÇİ RAHAT OLSUN

Yaz mesaisi içerisinde mevsim şartlarının el verdiği müddetçe asfalt çalışmalarını devam edeceklerini dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Burada Güzelyurt mahallesinden başlayıp aşağı Maaşkuyu caddesinden Selahattin Eyyübi caddesini bağlayan bir aksı asfalt çalışması yapıyoruz. Daha önce de söz verdiğimiz gibi 2013 yılı sonuna kadar ihtiyaç görülen yerlerde sıfır asfalt çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Şehir daha önce alt yapı çalışmalarından dolayı yorgun bir vaziyette. Artık insanlarımızın da daha rahat hareket edebilmesi adına bu çalışmalarımızı büyük bir hızla devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Bozuk ve kullanım açısından artık süresini doldurmuş tüm caddelerde bu çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

 

BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun çalışmalarından son derece memnun olduklarını ifade eden Güzelyurt Mahalle Muhtarı Ali Dal, “Belediye başkanımız mahallemizdeki bozuk yollarımızı onararak sıfır asfalt çalışması başlattı. Asfalt sayesinde hem tozdan topraktan hem de çukurlu yollardan kurtulduk. Vatandaşlarımız da bu çalışmalardan dolayı büyük mutluluk duydular. Belediye başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“BAŞKANIMIZ VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU”

Sıfır asfalt çalışmasından dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar ise, “Başkanımız daha önce gelip mahallemizde incelemelerde bulunmuştu. Bizlere asfalt sözü vermişti. Belediye çalışanlarımız burada güzel bir çalışma gerçekleştirerek yollarımızı sıfır asfalt ile döşedi. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine bu çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler.