ŞEHİTKAMİL'DE BAL LİGİ HAZIRLIKLARI START ALDI

ŞEHİTKAMİL YENİ SEZONDA YOLA MEVCUT TEKNİK KADROYLA DEVAM EDECEK

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Liginde geride kalan sezonda özellikle kendi evinde oynadığı maçlarda başarılı bir performans çizerek, 2013-2014 sezonunu ligin üst sıralarında tamamlama başarısı gösteren yeşil –siyahlı ekip yeni sezonunda da ligi üst sıralarda tamamlamayı hedefliyor.  Geçen sezon çizilen başarılı grafiğin ardından yeni sezonda da takımı genç teknik adamlar Taner Özaykut ve Yılmaz Akçay’a emanet eden Şehitkamil Belediyespor Kulübü Yönetimi, genç teknik adamlardan başarı dolu grafiği devam ettirmelerini bekliyor. Yeşil – siyahlı ekibin güven tazeleyen teknik adamları Taner Özaykut ve Yılmaz Akçay yeni sezonla ilgili yaptıkları ortak açıklamada en önemli hedeflerinin yapılacak iç transfer çalışmalarıyla takımın omurgasını korumak olduğunu belirttiler.

İSTİKRARIN BAŞARIYI GETİRECEĞİNE İNANIYORUZ

Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız,  2014- 2015 sezonunda Gaziantepli futbol severlere seyir zevki yüksek bir takım izletebilmek adına yeni sezon çalışmalarına büyük bir hızla devam ettiklerini kaydetti.  Yıldız, “Türkiye Futbol Federasyonu BAL Liginde mücadelemize bu yılda devam edecek olmamızdan dolayı mutluyuz. En önemli amacımız Gaziantep’i ligde başarıyla temsil etmek ve futbol severlerle seyir zevki yüksek bir takım izletebilmek. Geçen sezonu başarıyla tamamlayan ekibimizde mevcut teknik kadromuz ve kulübümüzü başarıyla buluşturan değerli sporcu arkadaşlarımla yola devam etmek istiyoruz. Bu nedenle yeni sezonda önceliğimizi iç transfer. Yapılacak iç transfer çalışmalarının ardından  4-5 ek dış transfer takviyesiyle yola çıkacağız.  Teknik ekipte yer alan arkadaşlarımızla birlikte planladığımız bu istikrarlı iç transfer politikasının kulübümüze başarıyı getireceğine inanıyorum. Ekibimiz 14 Temmuz da top başı yapacak ümit ediyorum ki başarılı geçen bir hazırlık sürecinin ardından ligdeki başarı dolu performansımızı devam ettiririz” dedi.