ŞEHİTKAMİL'DE BAŞKANLAR BULUŞTU

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Proje ve Hizmet Sunumu…

Şehitkamil Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen buluşmada, Başkan Fadıloğlu; eski başkanlara proje ve hizmetleri, sunumuyla anlattı. Projeler hakkında eski Başkanlara ayrıntılı bilgi veren Başkan Fadıloğlu; onların konuyla ilgili düşüncelerini de aldı.

Ahmet Yılmaz; “Çalışmaları Takdirle Karşılıyorum”

Hep birlikte geçilen öğle yemeğinin ardından ziyaret hakkındaki düşüncelerini aktaran Ahmet Yılmaz; “Böyle bir buluşmada bulunmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Makamlar geçicidir. Önemli olan bu noktalarda güzel şeylere imza atmaktır. Başkanımızın çalışmalarını taktirle karşılıyorum” dedi.
Başkanlık yaptığı belediyeye tekrar gelmenin nasıl bir duygu olduğu sorusu üzerine Yılmaz; İnsanın geçmişi hatırladığını. Hatıraları düşünüp duygulandığını söyledi.

Mehmet Bozgeyik; “Güzel Projeler Var. Bunlar Hakkında Ayrıntılı Bilgi Aldık”

Şehitkamil Belediyesi’nde iki dönem üst üste görev yapan Mehmet Bozgeyik ise; “Bu memlekete hizmet etmiş insanları bir araya getirdiği için başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Hepimiz kendi dönemlerimizde Şehitkamil’e hayırlı hizmetlerde bulunduk. Şu anda görevde olan Rıdvan Beye de projelerinde başarılar diliyorum. Güzel projeleri var. Bunlar hakkında bizlere ayrıntılı bilgi aldık. Kendisine bundan dolayı teşekkür ediyorum ve aziz hemşerilerimize de esenlikler diliyorum.” şeklinde konuştu.

Metin Özkarslı; “Başkanımız Rıdvan Bey, Çok Güzel Bir Vefa Örneği Gösterdi”

Hizmetlerin kaldığı yerden devam ettiğine vurgu yapan Metin Özkarslı; “Başkanımız Rıdvan Bey çok güzel bir vefa örneği gösterdi. Bugün bizlerin Tavsiyelerini dinledi. Bu memlekete taş üstüne taş koyan kim varsa biz onu taktir ederiz.
Peygamberimiz “Müslüman’ın bir günü diğerinden daha iyi olmalıdır” diyor. Görüyoruz ki Şehitkamilimiz her geçen gün daha da gelişiyor. Bizler, başkanımız Rıdvan Bey’in her zaman yanındayız. Kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

 Başkan Fadıloğlu; “Başkanlarımızın Düşünceleri, Bizler İçin Çok Önemlidir”

Bu güzel buluşmayı organize eden Başkan Fadıloğlu da; “Gönlümüz her zaman başkanlarımızla beraber. Çünkü bu işe kim emek verdiyse biz ona minnettarız. Bizler daha önce ekilen fidanları yeşertmeye devam ediyoruz. Bu makamlar hepimize emanet olarak ve hizmet etmemiz için verilmiştir. Daha önce ağabeylerimiz bu görevler de bulundu şimdide bizler devam ediyoruz.
Burada başka bir amacımız da fikir alış verişinde bulunmak… Uygulanan ve uygulanacak projeler için Başkanlarımızın düşüncelerini almak istiyorum. Özellikle de kendi dönemlerinde yapmak istedikleri projeler konusunda bilgi almak istiyorum. Ben üç başkanımıza da davetimize icabet ettikleri için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkanları Duygulandıran Hediye

Bu buluşmada başkanları bir de sürpriz bekliyordu. Başkanlık dönemlerinde ilk imza attıkları karar suretleri, özel bir çerçevede başkanlara hediye edildi.

Ziyaret sonunda Ahmet Yılmaz, Mehmet Bozgeyik, Metin Özkarslı ve Başkan Fadıloğlu Şehitkamil Belediyesi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.