_kopya.jpg)
ŞEHİTKAMİL'DE BİNLERCE ÖĞRENCİ KURAN-I KERİM ÖĞRENİYOR
Şehitkamil Belediyesi sosyal tesislerinde etüt merkezlerinde eğitim gören ve yaz dönemi boyunca binlerce öğrenciye kuran-ı kerim eğitimi ve ayrıca ilmihal, siyer ve peygamber efendimizin hayatını anlatan eğitimler veriliyor.
Karacaoğlan sosyal tesisinde eğitim veren Hatice Güzel; “Sosyal tesissimizde öğrencilerimizin yaz tatillerini boşa geçirmemeleri için ve dini ahlaki bilgiler öğretiyoruz. On bir ayın sultanı olan ramazan ayının gelmesi ile birlikte sosyal faaliyetlerin yanı sıra 23 etüt eğitim merkezlerinde 3 bin 100 öğrenciye dini ve ahlaki bilgiler veriliyor” dedi.
Kursiyer öğrenciler ise yaz aylarında sosyal tesislerde bu gibi aktivitelerde bulunup eğitim-öğretim gördüklerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler. Ayrıca Şehitkamil Belediyesine bize verdikleri destekten dolayı teşekkür eden öğrenciler binlerce arkadaşlarını da kursa gelmeleri için davette bulunduklarını söylediler.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ'DAN ÇOCUKLARA SÜRPRİZ ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ VE ŞAHİN VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI
BAŞKAN YILMAZ, PERSONEL BAYRAMLAŞTI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ULU ÇINARLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
ŞEHİTKAMİL’DEN CAMİLERDE BAYRAM TEMİZLİĞİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
ŞEHİTKAMİL’DEN 50 MİLYON TL’LİK DESTEK
ŞEHİTKAMİL'DEN ÖĞÜMSÖĞÜT’E FUTBOL SAHASI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI