ŞEHİTKAMİL'DE BİNLERCE ÖĞRENCİ KURAN-I KERİM ÖĞRENİYOR

Şehitkamil Belediyesi sosyal tesislerinde etüt merkezlerinde eğitim gören ve yaz dönemi boyunca binlerce öğrenciye kuran-ı kerim eğitimi ve ayrıca ilmihal, siyer ve peygamber efendimizin hayatını anlatan eğitimler veriliyor.

Karacaoğlan sosyal tesisinde eğitim veren Hatice Güzel; “Sosyal tesissimizde öğrencilerimizin yaz tatillerini boşa geçirmemeleri için ve dini ahlaki bilgiler öğretiyoruz. On bir ayın sultanı olan ramazan ayının gelmesi ile birlikte sosyal faaliyetlerin yanı sıra 23 etüt eğitim merkezlerinde 3 bin 100 öğrenciye dini ve ahlaki bilgiler veriliyor” dedi.

Kursiyer öğrenciler ise yaz aylarında sosyal tesislerde bu gibi aktivitelerde bulunup eğitim-öğretim gördüklerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler. Ayrıca Şehitkamil Belediyesine bize verdikleri destekten dolayı teşekkür eden öğrenciler binlerce arkadaşlarını da kursa gelmeleri için davette bulunduklarını söylediler.