ŞEHİTKAMİL'DE CAMİLER PIRIL PIRIL

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BAŞKAN FADILĞLU’NDAN CAMİLERE ÖZEL İLGİ

Şehitkamil Belediyesi her zaman olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğu kadar ibadetlerini yapan cami cemaatini de unutmadı. Başkan Fadıloğlu’nun bizzat ilgilendiği ve her fırsatta gidip yerinde incelediği cami temizlik çalışmaları son sürat devam ediyor. Cami cemaatinin de takdirini toplayan bu çalışmalar vatandaşların ferah ve steril ortamlarda ibadetlerini yapmalarına imkan sağlıyor.

VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMALARIMIZA YÖN VERİYORUZ

Camilerde yapılan temizliği yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu; “ Normal zamanlarda camilerde temizlik yaptırıyorduk. Fakat Ramazan ayı münasebetiyle daha kapsamlı bir temizlik çalışması başlattık. Sadece halılarda değil aynı zamanda ayakkabılık,  pencereler, mihrap gibi farklı bölgelerde genel temizlik yapılıyor. İçerideki temizliğin haricinde cami bahçelerinde ve çevrelerinde de kapsamlı çalışmalar yapıldı. Biz belediye olarak vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmetlerimize devam ediyoruz. Ramazan ayında camilerin daha yoğun kullanılması nedeniyle ibadethanelerimizin temizliğine dikkat ediyoruz. Ben emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bu vesile ile vatandaşlarımızın mübarek Ramazan ayını sağlıklı mutlu ve birlik beraberlik içinde geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

TALEPLERİMİZ ANINDA KARŞILANDI

Temizlik işlerinin büyük bir titizlikle yürütüldüğünü ifade eden cami cemaati; “Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. İbadethanelerimiz yapılan çalışmalar nedeniyle tertemiz oldu. Çalışan arkadaşlar köşe bucak her yeri temizlediler. Temizlik haricindeki isteklerimiz de sağ olsun Başkanımız tarafından karşılandı. Ne talep ettiysek Başkanımız bizi kırmadı ve hemen tedarik etti. Kendisini camilerimize verdiği bu önemden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz” dediler.