ŞEHİTKAMİL'DE DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen sözleşme imza törenine; Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Bem-Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı M. Salih Yıldırım, Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları ile encümen üyeleri ve çok sayıda memur personel katıldı.

Turbay; ”Şehitkamil Belediyesi’nde Büyük Gelişmeler Görüyorum”

Programın açılış konuşmasını yapan Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, kavgayla hiç kimsenin anlaşmaya varamayacağına dikkat çekerek, insanların oturup karşılıklı konuşmasının daha yararlı olacağını söyledi.

Turbay,;"Bugün burada yapılan sözleşmeden dolayı mutlu bir gündeyiz. Ben çalışanların temsilcisi olarak başkanımıza ve ekibine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanımız çalışanlarına yaklaşık yüzde 20 oranında iyileştirme yaparak, toplu sözleşmeye vardı. Ben, Şehitkamil Belediyesi'nde büyük gelişmeler görüyorum" dedi.

Başkan Fadıloğlu; “Hepimiz Biriz”

Toplantıya katılan memurlara, "Ben de sizlerin vergileriyle maaş alan birisiyim" diyen Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu ise, "Bu yüzden sizlerin işvereni olamam. Bizim yönetim anlayışımızda işveren ya da iş yapan şeklinde bir uygulamamız yoktur. Hepimiz biriz. Ben de bir kamu görevlisi olarak, seçim neticesinde seçilen bir başkan olarak bu millete hizmet etmeye çalışıyorum.
Belediyenin gelirlerini dengeli şekilde tahsil edip kaynakları yerine harcamak için görevlendirildik. Sizlerin vergileriyle maaş alan birisiyim. Bu sebeple sizin işvereniniz olamam, ben sizin mesai arkadaşınızım" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından sözleşmeler imzalanırken, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Başkan Fadıloğlu'na günün anlamına binaen çiçek ile plaket takdim etti.