ŞEHİTKAMİL'DE FUTBOL AŞKIYLA OMUZ OMUZA

8 FARKLI KULÜPTEN 120 FUTBOLCUMUZ CENTİLMENCE FORMA GİYİYOR

Yeşil sahada centilmenliğe teşvik, Şehitkamil Belediyesi’nin organize ettiği Kulüpler Arası Kurtuluş Futbol Kupası’nda da devam ediyor. 8 farklı kulübün katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda 120 yıldız krampon, meşin yuvarlığın peşinde dostça mücadele ediyor. Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95.  yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen organizasyonla ilgili bilgiler veren Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi Koordinatörü Taner Özaykut, etkinlikler sonunda yeşil sahada kazananın dostluk ve kardeşlik olacağını söyledi.

 

KATILIMCILARA BAŞARILAR DİLİYORUM

Centilmence yarışan, dostluk ve barış duygularıyla spor yapabilen öğrenciler yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getiren Özaykut, “Şehitkamil Belediyemiz, kurtuluş günü etkinlikleri çerçevesinde birçok kültürel ve sportif organizasyon düzenliyor. Bunların bir ayağı da Gazikent İlçe Stadyumu’nun yeşil çimlerinde gerçekleştiriliyor. Katılımcı tüm kulüplerimizin teknik adamlarının ortak hedefi centilmence yarışan, dostluk ve barış duygularıyla spor yapabilen öğrenciler yetiştirmek. Ben tüm katılımcı kulüplerimize teşekkür ediyor, kupanın kalan maçlarında başarılar diliyorum”  şeklinde konuştu.

 

KUPANIN KAZANANI DOSTLUK OLACAK

Yeşil sahada düzenlenen anlamlı organizasyona katılan kulüplerden Gazişehir Spor Kulübü Başkanı Hasan Kocahal, Şehitkamil Belediyesinin düzenlendiği sportif organizasyonların sporcularının fiziksel ve manevi gelişimlerine büyük katkı sağladığını kaydetti. Kocahal, “Şehitkamil Belediyemiz, yıl içerisinde düzenlediği sportif organizasyonlarla sporcularımızın fiziksel ve manevi gelişimlerine büyük katkı sağlıyor. Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Kulüpler Arası Futbol Kurtuluş Kupası’na katılmak,  katılımcı tüm spor kulüplerinin sporcularının yeşil sahada omuz omuza dayanışması, kaynaşması bizler adına memnuniyet verici. Ben organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve kıymetli mesai arkadaşlarına katılımcı tüm kulüplerimizin yöneticileri, antrenörleri ile sporcuları adına teşekkürlerimi sunuyorum.  Bu kupanın kazananı dostluk olacak. Bu tip organizasyonların sayısının artmasını temenni ediyor, sporcu öğrencilerimize spor hayatları boyunca başarılar diliyorum”  ifadelerini kullandı.