ŞEHİTKAMİL'DE GALİBİYET SEVİNCİ

BUGÜN Kİ KAZANDIĞIMIZ MAÇ, BİZİM İÇİN İYİ BİR MORAL OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 3. Grupta, 18. hafta mücadelesinde Sakıcı İnşaat Şenyurtspor’a konuk olan Şehitkamil Belediyespor, rakibini 1-0’lık skorla sahadan galip ayrıldı. Maçın ilk yarısına hızlı başlayan Şehitkamil Belediyespor, henüz mücadelenin 5. dakikasında Hasan Bal’ın golüyle rakip fileleri havalandırmayı başardı. Maçın ilk yarısını 1-0’lık üstünlükle tamamlayan Şehitkamil Belediyespor, rakibi üzerindeki etkili ataklarını maçın ikinci devresinde de sürdürdü. Gaziantep temsilcisi, ikinci yarıda gösterdiği etkili atakları gole çeviremeyince, maçtan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Maç sonrası açıklamada bulunan, Şehitkamil Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Ahmet Atalay, “Maça iyi hazırlanıp, 3 puan parolasıyla maça çıktık. Son haftalarda aldığımız kötü sonuçlar sonrası, bugün ki kazandığımız maç, bizim için iyi bir moral oldu. Maçın ilk yarısına iyi başladık ve henüz 5. dakikada bulduğumuz gol ile oyunun kontrolünü elimizde tuttuk. İlk yarıda birçok kez gol pozisyonuna girdik fakat gole çeviremedik. Maçın ikinci yarısına da iyi başladık. Rakip takımın futbol oynamasına fırsat vermedik. Maçın ikinci yarısında da bulduğumuz pozisyonları gole çevire bilseydik, sahadan farklı galibiyetle ayrılabilirdik. Maçı kazandığımız için mutluyuz. Oyun oyuncularıma saha içerisinde göstermiş oldukları performanslarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti tüm Şehitkamil ve Gaziantep halkına armağan ediyorum. İnşallah önümüzdeki maçları da kazanıp, yolumuza en iyi şekilde devam edeceğimize inanıyorum” dedi.