ŞEHİTKAMİL'DE GENÇLER 4 MEVSİM KAMPTA BULUŞUYOR

GENÇLİK KAMPINDA FAALİYETLER YIL BOYU ARALIKSIZ OLARAK DEVAM EDİYOR

Yıl içerisinde farklı okullara ve kurumlara mensup binlerce öğrenciyi misafir eden Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı ile ilgili bilgiler veren Şehitkamil Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Alati, kamp alanın yıl boyunca aralıksız olarak faaliyetlerini sürdürdüğünü söyledi. Alati, “Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında faaliyetler yaz-kış demeden devam ediyor. Şehitkamil Belediyesinde 4 mevsim spor 4 mevsim organizasyon sloganıyla birçok farklı organizasyonda öğrenci gruplarımızı bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Bunun en güzel örneği de gençlik kampı faaliyetleri,  soğuk havaya rağmen kış ayı içerisinde gençlik kampındaki faaliyetlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Liseli öğrencilerimiz, sömestr tatili öncesinde ve devamı boyunca kamp alanımızın misafiri oluyor. Hiçbir aksiliğe sebebiyet vermeden yaz şartlarında olduğu gibi kış dönemi içerisinde de haftada en az 5 gün olmak kaydıyla burada ortaokuldan başlayarak üniversite öğrencilerimizi de içine alacak şekilde öğrenci guruplarımızı üçer günlük ve günübirlik olmak üzere misafir etmeye devam ediyoruz. Bu bağlamdaki çalışmalarımız neticesinde hem katılımcı gençlerden hem de okullarımızdan, STK’lardan, üniversitemizden çok ciddi bir memnuniyet dönüşü alıyoruz. Çalışmalarımıza büyük bir hızla devam edeceğiz” diye konuştu.

 

HEM BİZ HEM DE ÇOCUKLAR ÇOK EĞLENDİK

Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında faaliyetlere katılan okullardan Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ayhan İlhan, kamp alanında gerçekleştirilen faaliyetlerin büyük bir profesyonellikle planlandığını kaydetti. İlhan, “Öncelikle Şehitkamil Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Survivor gibi oluşturulan bu parkurlarda çocuklar da biz öğretmenlerde çok eğlendik. Burada gerçekten güzel bir ortam var. Öğrencilerimiz, sabah servislerle evden alındı. Buraya rahat bir şekilde geldik. Faaliyetlerimiz başladı. Öğlen vakti lezzetli güzel yemekler ikram edildi. Faaliyetlerimiz akşam saatlerine kadar devam etti. Tüm bu imkanları bize tamamen ücretsiz sağlandı. Ben şahsım ve tüm öğrencilerimiz adına bizlere bu güzel imkanları sağlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

KAMP ALANINDA STRES ATTIK 2. YARIYIL İÇİN MORAL DEPOLADIK

Etkinliklere katılan Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Müslüm Kaya, Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında etkinliklerin tüm öğrencilerin eğlenerek öğrenecekleri şekilde planlandığını dile getirdi. Kaya, “Şehitkamil Belediyemiz tarafından kamp alanına davet edildik. Sabah erken saatlerde Dülük Tabiat Parkına geldik. Günümüz çok güzel bir şekilde başladı. Burada kamp lideri hocalarımız bizi çok iyi karşıladılar. Ortam çok temiz. Yapılan etkinlikler çok güzel. Parkurlar, insanların gerçekten eğlenebileceği şekilde hazırlanmış. Ben, burayı çok sevdim. Tüm faaliyetler çok güzeldi. Hocalarımız bizimle çok ilgilendiler. Bize bu imkanları sağlayan Şehitkamil Belediye Başkanımıza ve hocalarıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.