ŞEHİTKAMİL'DE HANIMLARIN SPOR TUTKUSU BÜYÜYOR

ŞEHİTKAMİL’DE ÇALIŞAN BAYANLAR İÇİN ÖZEL SEANSLAR DEVAM EDİYOR

 

Çocuk, genç ve yaşlı demeden 7’den 70’e herkese spor alışkanlıkları kazandırabilmek için Şehitkamil Belediyesi tarafından hizmete açılan spor merkezlerinde bayanlar, sağlıklı, modern ve standartlara uygun mekanlarda spor yaparak sosyalleşiyor. Şehitkamil Belediyesi’nin ücretsiz olarak hizmet verdiği spor salonunda fitness, step, aerobik, çalışmaları yapan bayanlar, günün yoğunluğunu ve stresini sporla atıyor.

 

HANIMLARDAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

 

Şehitkamil Belediyesi Başak Konakları Bayan Spor Merkezinde pilates kursundan faydalanan kursiyerler, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek, “Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallemize kurulan spor merkezine gelerek, spor yapıyoruz. Sağlıklı bir yaşam için spor yapmaya gayret gösteriyoruz. Eskiden mahallemizde bu tür tesisler yoktu. Sağolsun Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu sayesinde böylesine güzel bir tesise sahip olduk. Burada hocalarımız nezaretinde çeşitli spor aletleriyle düzenli spor yapmaya çalışıyoruz” dedi.

 

BAYANLARIMIZA SPOR YAPMALARI KONUSUNDA BÜYÜK DESTEK SAĞLIYORUZ

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu bayanlar için bir çok spor merkezleri kurduklarını belirterek, “Şehitkamil Belediyesi olarak, bir çok kesime destek sağladığımız gibi hanım kardeşlerimize de destek veriyoruz. Şehitkamil ilçe genelinde kurduğumuz spor merkezleriyle bayanlarımıza spor yapmaları konusunda büyük destek sağlıyoruz. Şuan itibariyle birçok spor merkezimizde yaklaşık 3 bine yakın ev hanımı kardeşlerimiz bu spor merkezlerimizden faydalanıyor. Ben, spor merkezlerimizde görev yapan tüm hocalarımıza ve tüm hanım kardeşlerimize desteklerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.