ŞEHİTKAMİL'DE HİZMET STANDARDI YÜKSELİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


“Projelerimizi Kendi ekibimiz yapıyor”

Programda katılımcıların sorularını cevaplayan Başkan Fadıloğlu; Projeleri kendi ekibiyle planladıklarını ve dışarıdan proje satın almadıklarını vurguladı. Yerel yönetimlerin öncelikle kendi imkanlarını değerlendirmesi gerektiğini, hazır proje satın almaktansa Gaziantep’in havasını teneffüs eden kültürünü bilen, gelenek ve göreneklerini yaşamış olan kendi ekibiyle projeleri hayata geçireceğini söyledi. Başkan Fadıloğlu; Sosyal Tesisler, Dülük mesire alanı, 1+1 sosyal konutlar, Yüzme Havuzu, Şehitkamil Kültür Merkezi gibi projelerin hepsinde kendi ekiplerinin imzası bulunduğunu belirtti.

“Belediyemizi, vatandaşlarımızın ve engelli kardeşlerimizin daha iyi hizmet alabilmesi için düzenliyoruz”

Son Zamanlarda Belediye Binasında yapılan tadilat ve düzenlemeler konusunda ise Başkan Fadıloğlu; “Belediyemizi vatandaşımızın rahatça hizmet alabileceği bir alana çevirmek istiyoruz. Özellikle Engelli kardeşlerimizin işlemlerini yorulmadan ve herhangi bir sorunla karşılaşmadan yapabilmeleri için yeni düzenlemeler yapıyoruz” dedi.

“Atıl Durumdaki Alanları, Halkımızın İsteği Doğrultusunda Yeniden düzenliyoruz”

Başkan Fadıloğlu; Şehitkamil Belediyesi’nin bu dönem kendisine bağlı bulunan birimleri elden geçirerek; günün şartlarına ve vatandaşların ihtiyaçlarına uygun yerler haline getirmek için çalıştığını söyledi. Başkan Fadıloğlu; “Sosyal Tesislerimize, Anne Merkezleri entegre ediyoruz. Kadınlarımız buralarda hem seminerlere katılabiliyor hem kendilerini farklı alanlarda geliştirebiliyor hem de arkadaşlarıyla bir araya gelerek zaman geçirme imkanı bulabiliyorlar.

Çocuklar ise, kreş ortamında ve eğitmen eşliğinde oyun odasında dilediği gibi zaman geçirip, uyku odalarımızda dinlenebiliyor.İbrahimli bölgesindeki bir parkımızda, atıl hale geçen binamızı ise, orda yaşayan kadınlarımızın isteğiyle Bayan Spor Merkezine dönüştürdük. Merkezimizde bulunan spor aletlerini hocalarımız eşliğin Bayanlarımız diledikleri gibi kullanabiliyorlar.Bir başka parkımıza ise fonksiyonel bir satranç merkezi inşa ettik. Burada da yine öğrencilerimiz hem içeride hem de açık havada satranç oynayabiliyor. Ayrıca öğretmenlerimiz eşliğinde satranç derslerine de katılabiliyorlar” diye konuştu.

Türk Patent enstitüsü tarafından verilen Marka tescil belgesine de değinen Başkan Fadıloğlu; “Vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetin kalitesini arttırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Hizmet standardımızı yükseltmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.