ŞEHİTKAMİL'DE İFTAR SONRALARI İPLE ÇEKİLİYOR

EĞLENCE ALANLARI TIKLIM TIKLIM DOLUYOR

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gazikent ve Atakent mahallelerine kurulan eğlence alanları iftardan sonra vatandaşların hayatlarına renk katıyor. Alanı tıklım tıklım dolduran çocuklara anne ve babaları da eşlik ediyor. Hacivat ve Karagöz oyunlarının yanı sıra animasyon gösterileriyle coşan çocuklar aralarında yaptıkları yarışmalarla eğlencenin doruğuna çıkıyorlar. Çocuklarını eğlence alanına getiren aileler ise zaman zaman yapılan yarışmalara dahil olarak renkli görüntülerin ortaya çıkmasına sebep oluyorlar.

ESKİ RAMAZANLARI ANIMSIYORUZ

İftarın hemen ardından çocuklarını eğlence alanlarına getirdiklerini belirten aileler; “Bu etkinlik sayesinde hem çocuklarımız hem de bizler eğlenceli dakikalar geçiriyoruz. Normalde sabah erken saatlerde işe gitmemize rağmen çocuklarımızı buralara getirerek eğlenmesini sağlıyoruz. Çok güzel bir etkinlik. Eski Ramazanları böylelikle yâd ediyoruz. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Çocuklar ise Şehitkamil Belediyesinin hazırlamış olduğu alanlarda doyasıya eğlenerek ve çeşitli yarışmalara katılarak Ramazan ayının bu güzel yönünü yaşamaya devam ediyorlar.