ŞEHİTKAMİL'DE JİMNASTİK KURSLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

ŞEHİTKAMİL’DE YAZ SPOR OKULLARI HEYECANI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

4- 8 Yaş aralığındaki çocuklara yönelik temel jimnastik eğitimi veren Şehitkamil Belediyesi Spor Okulları,  bir yanda da eğitim müfredatında yer verdiği konularla üyelerine spor yapma kültürünü aşılıyor. Şehitkamil Belediyesi Jimnastik Spor Okulunda eğitim gören geleceğin yıldız sporcu adayları,  eğitim süreleri boyunca fiziki, sosyal ve manevi eğitimlerle profesyonelliğe giden yolda önemli adımlar atıyor. Jimnastik kursuna katılan öğrenciler ise, “Jimnastik kursunda ilk başta bacak açmayı öğrendik. Esneme hareketleri yapıyoruz. Mum duruşu, köprü ve sandık hareketlerini öğreniyoruz. Jimnastik kursunu çok seviyoruz ve burada olmaktan da çok mutluyuz. Bu kursta bize emek veren hocalarımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştular. Çocuğunun temel jimnastik kursuna başlamasıyla birlikte olumlu gelişmeler yaşandığını ifade eden Çiğdem Gökoğlu; “Büyük kızım basketbol kursuna geliyor, yeğenim folklor kursuna geliyor, haftanın üç dört gününü ailece burada geçiriyoruz. En küçük kızımı ise jimnastik kursuna yazdırdım. Burada hem eğleniyoruz, hem de aktivitelere katılıyoruz. Sporun çocukların fiziksel ve zihinsel gelişmelerine büyük katkı sağladığına inanıyorum. Bu yüzden de çocuklarımızın spor yapmalarını destekliyoruz. Çocuklarımız sporun dışında belirli aktivitelere de katılıyorlar. Basketbol, voleybol, folklor ve jimnastik kurslarından faydalanıyoruz. Bu aktiviteleri bizlere sunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.