ŞEHİTKAMİL'DE KİLİT TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde kaldırım yenileme, parke ve kilit taşı döşeme çalışmaları yapıyor.Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ettiler. Bazı kaldırım taşlarının yerinden çıktığını ve kaldırımların kullanılamaz hale geldiğini söyleyen vatandaşlar belediyenin hemen harekete geçerek çalışma başlattığını belirttiler.

Yapılan kaldırım yenileme çalışmasıyla mahallenin yeni görünümüne kavuştuğunu ifade eden vatandaşlar, Başkan Fadıloğlu'na tam not verdi. 

Selahattin Eyyubi Mahalle Muhtarı Mehmet Milli ise yapılan çalışmaları çok güzel bulduğunu söyleyerek, "Her istediğimiz hizmet anında yapılıyor. Hizmeti vatandaşın ayağına getirerek kısa sürede tamamlayan ve halkın sorunlarıyla yakından ilgilenen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ediyorum. Burada yapılan kaldırım yenileme ve kilit taşı döşeme çalışması mahalle için çok iyi oldu. Bozuk taşların ve kullanılmayan kaldırımların yenilenmesi mahallemizde oturan vatandaşlarımızın da memnuniyetini kazandı" dedi.