ŞEHİTKAMİL'DE KÜÇÜK KRAMPONLAR SERTİFİKALARINI ALDILAR

7 BRANŞTA 1483 SPORCU EĞİTİM GÖRDÜ

Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasının ardından sertifika töreninin açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız; “7 branşta 1483 sporcumuz yaz spor okullarında eğitim gördüler. Basketbol, Karate, Taekwondo, Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi, Masa Tenisi branşlarında eğitim faaliyetlerinin yaş gruplarına göre Ramazan ayında da iftar öncesi ve sonrasında devam edecektir. Sertifika almaya hak kazanan minik yıldızlara ve yaz spor okulunda eğitim gören herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

EĞİTİMDEN SPORA KÜLTÜRDEN SANATA HER ALANDA YANINIZDAYIZ

Futbolun her yerde ve her yaşta bir tutku olduğunu ancak spor alanında da başarıya ulaşabilmenin yolunun eğitimden geçtiğini dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Kış döneminde Şehitkamil Belediyesi bünyesinde faaliyetlerine devam eden etüt eğitim merkezlerimiz, bilgisayar ve İngilizce kurslarıyla küçük ve genç yeteneklerin hizmetinde olacak. Sporcularımızın imkanlar doğrultusunda her alanda yanlarında olmaya gayret göstereceğiz” dedi.