ŞEHİTKAMİL'DE KULAÇLAR 'GAZİLİK' İÇİN ATILDI

MİNİK KULAÇLAR YÜZME ŞENLİĞİNE BÜYÜK İLGİ

Şehitkamil Belediyesi Alleben 2 Yüzme Havuzunda,  Antep’e ‘Gazilik’ unvanının verilişinin 95. yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Minik Kulaçlar Yüzme Şenliği, 6-8 yaş aralığındaki minik sporculardan büyük ilgi gördü. 11 spor kulübünden 168 sporcunun farklı kategorilerde ve stillerde kulvarlardaki yerini aldığı şenlikte, sporcu velileri geleceğin şampiyon kulaçlarını gün boyunca büyük bir coşkuyla devam eden yarışlarda yalnız bırakmadı.

 

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARINI ALLEBEN’DE AĞIRLIYORUZ

Su sporlarında birbirinden önemli yarışlara ve şampiyonalara ev sahipliği yapan Alleben Yüzme Havuzları, bu kez Antep’e ‘Gazilik’ unvanının verilişinin yıldönümünü sportif etkinliklerle kutlamak isteyen minik şampiyonları misafir etti. Minik Kulaçlar Yüzme Şenliği Yarışları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Türkiye Yüzme Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi ve Alleben Yüzme Havuzları Genel Koordinatörü Cengiz Bingül, 8 Şubat 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Antep’e ‘Gazilik’ unvanının verilişinin yıldönümünde geleceğin mimarları olan minik sporcuları ağırlamanın manevi huzurunu ve gurunu yaşadıklarını söyledi.

 

YÜZME BRANŞINDA ŞEHRİMİZİ GURURLA TEMSİL EDİYORUZ

Şehitkamil Belediyesi Allben Yüzme Havuzları Genel Koordinatörü Bingül, “Antep’e ‘Gazilik’ unvanının verilişinin 95. yıldönümünde bizlere bu haklı gururu yaşatan ecdadımızı; sportif etkinlikler, şenlikler, yarışlarla anmak ve hatırlamak istedik. Bu vesileyle düzenlenen Minik Kulaçlar Yüzme Şenliği, 6-8 yaş aralığındaki minik sporculardan büyük ilgi gördü. 11 spor kulübünden 168 geleceğin şampiyon sporcusu, kendilerine her anlamda büyük destek veren velilerinin gün boyunca süren ilgisi eşliğinde büyük bir coşkuyla kulaç attı. Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzlarında, Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun büyük destekleri ile şampiyon sporcular yetiştiriyor, farklı spor kulüplerinde yarışan sporcularımıza ev sahipliği yapıyor, şehrimizin su sporları faaliyetlerine her anlamda büyük katkı sunuyoruz. Havuzlarımızın faaliyete geçtiği günden bu zamana kadar birçok farklı ulusal ve bölgesel programda Gaziantep’imizi başarıyla temsil ettik. Bundan sonraki süreçte de bu başarıları sürdürmek ve başarılarla gelen haklı gururu yaşamaya devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.