ŞEHİTKAMİL'DE KULAÇLAR KURTULUŞ KUPASI İÇİN ATILDI

ŞAMPİYONALARDA 9 SPOR KULÜBÜNDEN 550’NİN ÜZERİNDE SPORCU YARIŞTI 

 

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, Aralık ayının başından itibaren yüzlerce sporcunun katılımı ile satranç, basketbol, aba güreşi şampiyonları düzenleyen Şehitkamil Belediye Başkanlığı, sportif etkinliklerini yüzme ve su altı sporları şampiyonalarıyla sürdürdü. 28 – 29 Aralık 2013 tarihlerinde Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzunda 9 -14 Yaş aralığındaki kız ve erkek sporcuların katılımı ile gerçekleştirilen şampiyonalarda 9 spor kulübünden 550’ye aşkın sporcu şampiyonluk ve yeni rekorlar için kıyasıya kulaç attı.

 

MÜKEMMEL BİR TESİS MÜKEMMEL BİR ORGANİZASYON

Şehitkamil Belediyesi 2. Kurtuluş Yüzme ve Su Altı Sporları Şampiyonaları açılış seremonisinde sporcu ve sporcu velilerine yönelik bir konuşma yapan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, “ Alleben Yüzme Havuzu 1 ve Alleben Yüzme Havuzu 2 Gaziantep’e sportif anlamda kazandırılmış mükemmel tesislerdir.  Ancak bu tesislerin böylesine anlamlı ve özel organizasyonlarda bu branşa gönül vermiş yüzlerce sporcu, antrenör, hakem ve değerli sporcu velileri ile buluşması ayrı bir mükemmeliyettir. Bu nedenle ben şahsım ve tüm sporcularımız adına bu tesislerin şehre kazandırılması ve bu organizasyonların düzenlenmesine öncülük eden Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve kıymetli ekibine teşekkürlerimi sunmak istiyorum ifadelerini kullandı. 

ŞAMPİYONALARDA YÜZME İL KARMASI SEÇMELERİ YAPILDI

Şehitkamil Belediyesi 2. Kurtuluş Yüzme ve Su Altı Sporları Şampiyonalarında, Türkiye Yüzme Federasyonu Kardeş İller Projesi Yarışmalarına katılacak olan Gaziantep İl Karması Takımı sporcuları da yarışmalarda elde ettikleri sonuçlara göre belirlendi. Her yaş gurubunda 6 bayan ve 6 erkek sporcudan oluşan İl Karması sporcuları 5 Ocak 2014 tarihinde Adana ilinde yapılacak olan bölgesel yarışmalarda Gaziantep’i temsil edecek.