ŞEHİTKAMİL'DE MİNİ GOLF HEYECANI YAŞANDI

SOSYAL ETKİNLİKLERLE EĞİTİME RENK KATIYORUZ

Okulların kapanmasıyla birlikte eğitim verdikleri 9 branşta büyük bir yoğunluk yaşadıklarını ve neredeyse tüm branşlarda kapasitelerinin dolduğunu belirlen Şehitkamil Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Alati; “  Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’ndan aldığımız talimatlar doğrultusunda kursiyerlerimizin zamanlarını çok daha değerli kılmak ve onların fiziki gelişimlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel anlamda da gelişmelerini sağlamak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu hafta spor okullarımızda eğitim gören yaşları 6- 15 arasındaki 30 sporcumuzla kendi tesisimiz içerisinde yer alan golf alanında,  mini golf etkinliği düzenledik. Bu etkinlikten hem sporcularımız,  hem de velilerimiz büyük bir memnuniyetle ayrıldılar. Bundan sonraki süreçte golf, masa tenisi badminton, ayak tenisi, gibi etkinliklerle kursiyerlerimizi buluşturmaya devam edeceğiz. 7’den 70 herkesin keyif alarak oynayabileceği mini golf sahası yaz dönemi içerisinde halkın hizmetindedir. Golf sporuna merak duyanlar Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezine kayıt yaptırarak mini golf etkinliklerinden yararlanabilirler” dedi.