ŞEHİTKAMİL'DE MORAL VE DAYANIŞMA EĞLENCELERİ DEVAM EDİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


EN GÜZEL YAĞLI KÖFTEYİ BAŞKAN FADILOĞLU SEÇTİ

Bayanlar için “Hayata açılan yeni kapı” diye lanse edilen Şehitkamil Belediyesi Sosyal tesisleri yıl içerisinde yapmış oluğu faaliyetlere ek olarak Dülük Tabiat Parkında moral ve dayanışma eğlencesi düzenledi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun da katıldığı eğlencede bayanlar arasında yağlı köfte yarışması yapıldı. Sosyal tesislerdeki bayanların birbirleriyle girdiği tatlı rekabette en güzel yağlı köfteyi yapanlar hediyelerini Başkan Fadıloğlu’nun elinden aldılar.

BELEDİYE ETKİNLİKLERİ SAYESİNDE MORAL BULUYORUZ

Dülük Tabiat Parkında bir araya gelen bayanlar doyasıya eğlendiklerini belirterek; “ Sene içerisinde sosyal tesislerde çeşitli kurs ve aktivitelere katıldık. Birçok alanda kurslarımızı başarıyla tamamlayarak sertifikalarımızı aldık. Belediyemiz de sağolsun bizlere moral ve dayanışma eğlenceleri düzenleyerek bizlerin aralarındaki uyumuna destek oluyor. Başta Başkanımız olmak üzere sosyal tesislerimizdeki hocalarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

ÇOCUKLAR ANİMASYON EKİBİ İLE COŞTULAR

Şehitkamil Belediyesi eğlenceye annelerinin yanında gelen çocukları da unutmayarak miniklere gönüllerince bir gün yaşattı. Özel olarak getirilen animasyon ekibi çocuklarla birlikte oyunlar oynadı. Çocuklar da oyunlarda birbirleriyle yarışarak eğlenceli anlar yaşadı.

BAŞKAN FADILOĞLU BAYANLARIN EĞLENCELERİNE ORTAK OLDU

Sosyal Tesislerde ortaya çıkan işleri takdir ettiğini ifade eden Başkan Fadıloğlu; “ Elimizden geldiğince bayanlarımızın sosyal hayata katılımı ve aktif rol almasını destekliyoruz. Bu gün burada bayanlarımız tüm bir senenin stresini üzerlerinden atsın diye belediye olarak güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Bayanlarımız ve çocuklarımız gönüllerince bir gün geçirdiler. Bu tür etkinlikleri artık geleneksel hale getirerek her fırsatta bir araya gelmeye çalışacağız” dedi.

Başkan Fadıloğlu eğlencenin ardından yağlı köfte yarışmasında dereceye giren sosyal tesislerdeki bayanlara hediyelerini takdim etti.