ŞEHİTKAMİL'DE ÖDÜL KÜRSÜSÜ BOŞ KALMIYOR

ŞAMPİYONLARA SPORTİF MALZEME DESTEĞİ ŞEHİTKAMİL’DEN

Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Badminton Federasyonu Gaziantep İl Temsilciği işbirliği ile organize edilen, 3. Geleneksel Badminton Kupası’nda 7 farklı kategoride 200’ü aşkın sporcu arasında dereceye girmeyi başaran 28 usta raket Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde düzenlenen törenle ödüllendirildi. Kıyasıya geçen maçların ardından şampiyonayı zirvede tamamlamanın haklı gururunu yaşan genç şampiyonlar, Şehitkamil Belediye Başkanlığınca branşlarına özgü sportif malzemelerle ödüllendirdi.

SPORCULARIMIZ EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI ALIYOR

3. Geleneksel Badminton Gençlik Kupası Ödül Töreni sonrasında, organizasyonla ilgili değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci,  düzenlenen tüm sportif organizasyonlarda dereceye giren sporcuların büyük emeklerle ödül kürsüsüne çıkmaya hak kazandıklarını söyledi. Başkan Yardımcısı Özkeçeci, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediye Başkanlığımızca organize edilen 3. Geleneksel Badminton Gençlik Kupası Ödül Töreni’nde dereceye giren sporcularımızın mutluluğunu paylaşıyoruz. Sporcularımızın elde ettiği tüm başarılar uzun emeklerin sonucunda ortaya çıkıyor. Elbette ki elde edilen başarılarda sporcularımız kadar haklı gurur yaşaması gereken antrenör ve öğretmenlerimizi de unutmuyoruz. Onlar da sporcularının başarısı için ciddi çaba sarf ediyor, ter döküyor. Bizleri mutlu eden bir diğer konu da özelikle dezavantajlı bölgedeki okullarımızın öğrencilerinin elde ettiği ferdi ve takımlar bazındaki başarılar.  Şehitkamil Belediyesi olarak bundan sonraki süreçte de geleneksel hale gelen sportif organizasyonlarımızda okullarımızı, sporcu öğrencilerimizi, sportif tesislerimizde buluşturmaya devam edeceğiz. Ben, bir kez daha dereceye giren tüm sporcularımızı ve onların değerli eğitmenlerini gönülden kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum”  ifadelerini kullandı.