ŞEHİTKAMİL'DE OKUMA YAZMA BİLMEYEN KALMAYACAK
AMACIMIZ; OKUMA YAZMA SEVİYESİNİN ARTTIRMASI
Sınav sonrası salonda bir açıklama yapan Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Göçmen, “Okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımızı kendi kurslarımıza ve Şehitkamil Belediyemize bağlı sosyal tesislere yönlendirdik. Bu öğrencilerimize bugün de sınav yapıyoruz. Bu sınavlarda başarı gösteren öğrencilerimize ehliyet almada da kullanabilecekleri diploma yerine geçen belge vereceğiz. Burada amacımız halkımızın seferberlik kapsamında okuma yazma seviyesinin arttırması ve daha kaliteli bir yaşam sürmesidir. Bu konuda Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Kursiyerlerden 6 çocuk annesi 63 yaşındaki Emine Bozkurt, “3 aydır bu kurslara devam ediyordum. Bugün de sınava geldik. Sınav sonucunda belge alacağız. Ben tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bu okuma yazma seferberliği konusunda başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise sınav merkezlerini ziyaret ederek, öğretmen ve gözetmenlerden sınavlar ve öğrencilerin durumuyla ilgili bilgi aldı.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ, ÇALIŞMA ARKADAŞLARIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
ŞEHİTKAMİL'İN GENÇ KRAMPONLARI GAZİANTEP'İ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA TEMSİL EDECEK
BAŞKAN YILMAZ’DAN BEYKENT’E ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’DAN KUZEYŞEHİR’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE GİRİŞİMCİ KADINLAR FESTİVALİ’NE YOĞUN İLGİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
BAŞKAN YILMAZ, GENÇLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
KAYAÖNÜ’NDE YOL SORUNU SONA ERDİ
İTÜ ÖĞRENCİLERİNDEN DÜLÜK’E TEKNİK GEZİ
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ MART AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI