ŞEHİTKAMİL'DE PARKEDE REKABET TRİBÜNLERDE ŞENLİK VAR

POTADA 33 FARKLI TAKIMDA 500’Ü AŞKIN SPORCU ÖĞRENCİ FORMA GİYECEK

Yıl içerisinde organize ettiği basketbol şampiyonlarıyla binlerce basketbol sever öğrenciyi parke üzerinde buluşturan Şehitkamil Belediyesi’nde etkinlikler hız kesemden devam ediyor. 21’i erkek 11’i kız olmak üzere 33 okul basketbol takımının potada tatlı rekabetine sahne olacak 4. Geleneksel Basketbol Kurtuluş Kupası,  500’ü aşkın dev adamın ve potanın perisinin şampiyonluk mücadelesine sahne olacak. Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ortak organizasyonuyla gerçekleştirilen şampiyonanın sonuçları aynı zamanda 2016-2017 eğitim öğretim yılı okul sporları, yıldız erkek ve kız kategorileri basketbol branşı il birinciliği sonuçlarını da belirleyecek.

 

OKUL SPORLARI FAALİYETLERİ BELEDİYEMİZİN DESTEĞİYLE GÜÇ KAZANIYOR

25 Aralık Kurtuluş Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde organize edilen sportif ve kültürel organizasyonlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Adnan A.Ş. Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Rıfat Karataş, Şehitkamil Belediyesinin destekleriyle okul sporları faaliyetlerinin güç kazandığını söyledi. Karataş, “4. Geleneksel Basketbol Kurtuluş Kupasında,  bir kez daha Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde buluştuk. Bu platformda yarışmak, sporcularımıza sürdürülebilir spor alışkanlıkları kazandırmak, onları kötü alışkanlıklardan spor kanalıyla korumak,  biz öğretmenler adına kutsal bir görev ve büyük bir mutluluk kaynağı. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun destekleriyle bu görevi çok daha iyi şartlarda icra edebiliyoruz. Belediyemizin, tesislerinin kapılarını okullarımıza açması, sportif malzeme desteği, düzenlediği ödüllü organizasyonlar okul sporları faaliyetlerine büyük güç katıyor. Katılımcı tüm beden eğitimi öğretmeni arkadaşlarımın da duygularının benzer olduğuna inancım tam. Bir kez daha bu vesile ile kupaya katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimiz adına Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve değerli çalışma arkadaşlarına teşekkürlerimi sunuyorum”  şeklinde konuştu.

 

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ SPORTİF ORGANİZASYONLARIYLA FARK YARATIYOR

4. Geleneksel Basketbol Kurtuluş Kupasında mücadele eden okullardan Özel Seçkin Koleji Orta Okulu Basketbol Takımı Antrenörü Cevdet Duygulu ise organizasyonla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Şehitkamil Belediyemizin organize ettiği geleneksel kupada sporcularımız parke üzerinde centilmence mücadele ederken tribünlerde onları desteklemeye gelen öğrenci arkadaşları ve velilerimiz keyifli zamanlar geçiriyor. Okulumuz Şehitkamil Belediyemizin düzenlediği tüm etkinliklere katılıyor. Başarı ile gerçekleştirilen organizasyonlara yaşayarak tanıklık ediyoruz.  Geleneksel hale gelen sportif organizasyonlar şehri spor altyapısına büyük renk katıyor, spor kültürünün oluşmasını sağlıyor”  ifadelerini kullandı.