ŞEHİTKAMİL'DE PARKLAR YENİDEN HAYAT BULDU

PARK SAYISINDA REKOR ARTIŞ

Göreve geldiği günden bu yana her fırsatta yeşil alanlarda vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde vakit geçirmesini sağlayacak parklara önem veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ilçede bulunan parklarda incelemelerde bulundu. Üç yıllık görev süreci boyunca ilçede yüzden fazla modern parkı hizmete sunan Başkan Fadıloğlu, parkların durumu ve bakımı konusunda da yerinde incelemeler yaparak oluşan eksiklikleri tespit ediyor.

ARTIK PARKLAR DAHA GÜVENİLİR

Revize edilen ve yeni oluşturulan parklarda incelemelerde bulunan, vatandaşlarla sohbet edip, oyun oynayan çocuklarla vakit geçiren Başkan Fadıloğlu; “ Mevsim itibariyle bakım yapılması gereken parklar ve günün değişen koşullarına göre revize edilmesi gereken malzemelerde değişiklik yapılması gerekiyordu. Bu güne kadar yaptığımız park çalışmalarında özellikle duvarlarla çevrili olanların duvarlarını ortadan kaldırarak daha şeffaf bir hale gelmesini sağladık. Böylece burada kötü niyetli kişilerin barınmasını engelledik. Bu sayede parklarımızı vatandaşlarımız için güvenilir bir hale getirdik. Burada yaptığımız yenileme çalışmaları ve yeniden yapılan parklar belediyemiz de çalışan işçilerimiz tarafından yapılıyor. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda kimi parklarda fitness aleti kimi parklarda çocuk oyun grubu ve mekanı müsait olan yerlerde ise yürüyüş parkuru yaparak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre planlama yapıyoruz. Mevcut sezon içerisinde bakımı yapılan ve yeniden faaliyete geçirilen parklarımız var. Bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın ihtiyacı olan modern ve güvenli parkları yapmaya devam edeceğiz” dedi.