ŞEHİTKAMİL'DE POTADA PLAY OFF VE FİNAL HEYECANI BAŞLADI

ŞEHİTKAMİLLİ PERİLER İKİNCİ ŞAMPİYONLUK KUPASI İÇİN MÜCADELE EDECEK

Şehitkamil Belediyespor Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep Alt Yapı Liglerinde fırtına gibi esmeye devam ediyor. 2014 -2015 Sezonunda Küçük Kızlar Liginde şampiyonluğunu ilan eden yeşil – siyahlı kulüp, namağlup bir şekilde finale kadar geldiği Yıldız Bayanlar Liginde de şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyor.  Final serisinde Gençlik ve Spor Kulübü ile karşılaşacak olan potanın perileri bu seride de 2 de 2 yapıp Mart ayı içinde Gaziantep’te düzenlenecek olan Yıldız Bayanlar Bölge Şampiyonasındaki yerini almak istiyor.  Potada erkekler kategorilerinde de başarıdan başarıya koşan yeşil-siyahlı kulüp yıldız erkekler ve genç erkekler basketbol takımlarını zorlu bir dörtlü final serisi bekliyor. Okul Sporları Liglerinde il ve bölge şampiyonlarında elde ettikleri başarılı dereceler sonrasında Türkiye Yarı finallerinden Anadolu 4.sü ve Türkiye 12.si olarak ayrılan dev adamlar benzer bir başarıyı kulüpler liginde de tekrarlamak adına antrenmanlarda yoğun mesai yapıyorlar.

YEŞİL – SİYAHLILARI ZORLU BİR MARATON BEKLİYOR

Küçük Kızlar Liginde elde ettiği şampiyonluğun ardından, Osmaniye de yapılacak Merkez Güney Bölge Şampiyonasında Gaziantep’i temsil etmeye hazırlanan yeşil – siyahlıları, Yıldız Kızlar liginde zorlu bir final serisi, yıldız erkekler ve genç erkekler liglerinde ise oldukça zorlu bir haftada dörtlü final serisi bekliyor.  Şehitkamil Belediyespor Kulübü Basketbol Alt Yapı Takımları Baş Antrenörü Bülent Erdoğan, “Gerek okul Sporlarında gerekse kulüpler liginde yer aldığımız tüm kategorilerde zorlu ve tempolu bir maç maratonundayız ümit ediyorum ki her iki kulvarda da ekiplerimiz başarılı sonuçlar elde ederek kupları kaldırmaya devam ederler” dedi.