ŞEHİTKAMİL'DE POTADA SERİ GALİBİYETLER DEVAM EDİYOR

POTADA BİR ŞAMPİYONLUK DAHA İSTİYORUZ

Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep Büyük Erkekler Basketbol Liginde önceki gün Kamil Ocak Kapalı Spor Salonunda karşı karşıya gelen, Gaziantep Anadolu Spor Kulübü, Şehitkamil Belediyespor Kulübü karşılaşmasından gülerek ayrılan taraf yeşil -  siyahlılar oldu. Maça hızlı başlayan Anadolu Spor Kulübü karşısında 8-0’lık seriyle yenik duruma düşen yeşil- siyahlı dev adamlar, alınan moladan muhteşem dönerek maçın geri kalan dakikalarında üstünlüğü elden bırakmadı. Mücadelenin final periyotunda fark çift hanelere ulaşırken çalan son düdüğün ardından sahadan mutlu ayrılan taraf 87- 78’lik skorla Şehitkamil’in dev adamları oldu.  Şehitkamil Belediyespor Kulübü İdari Menajeri Metin Alati, müsabakanın ardından yaptığı değerlendirmede “ 2012- 2013 sezonu Gaziantep Büyük Erkekler Basketbol liginde İşetme Engelliler Spor Kulübü, Şahinbey Gençlik ve Spor Kulübü ve son olarak Anadolu Spor Kulübü karşısında elde ettiğimiz galibiyetler bizleri mutlu etti, ancak ligin henüz başındayız önümüzdeki maçları kayıpsız geçerek bu sezon bir kez daha şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyoruz” dedi.

“GAZİANTEP’TE BASKETBOL’A GÖNÜL VEREN TÜM SPORCULARA KAPIMIZ AÇIK ”

2012- 2013 Sezonunda basketbol şubelerinde yapılan çalışmaları değerlendiren Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız, “  Sezon öncesinde basketbola gönül veren çok sayıda sporcuya ulaşabilmek adına 7 ayrı kategoride bay ve bayan takımlarla mücadele etme kararı aldık.  Sezon içerisinde geldiğimiz noktada takımlarımızın elde ettiği sonuçlar memnuniyet verici. Ekiplerimiz nerdeyse tüm kategorilerden kupalar çıkarttı. Genç takımımız il şampiyonu olarak Türkiye Basketbol Federasyonun en prestijli alt yapı organizasyonlarından biri olan Anadolu Şampiyonasında ilimizi başarıyla temsil etti, Şu anda büyük takımımız ligde kayıpsız bir şekilde ilerliyor. Ben elde edilen sonuçlar ve çizilen başarılı grafikten dolayı idari, teknik ekibimizi ve tüm sporcularımı yürekten kutluyorum. Bundan sonraki süreçte de Gaziantep basketbolunu daha ileriyle taşıyabilmek adına tüm sporculara kapımız açık” dedi.