ŞEHİTKAMİL'DE POTADA TARİHİ SEZON

7 KATEGORİYİDE DERECEYLE BİTİRDİLER

Potada 2012 – 2013 sezonuna 7 kategoride 8 takımla start veren Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, katıldığı tüm liglerden dereceyle ayrılmayı başardı. Genç Erkekler Kategorisinde 2 yıl üst üste şampiyon olarak, Anadolu Şampiyonasına katılma hakkı elde eden ve yine bu kategoride Türkiye de ilk 20 takım arasına girmeyi başaran yeşil –  siyahlı kulüpte, şampiyonluk serisini liglere ilk kez katılan minik kızlar ve yeni bir oluşumla parkeye dönen büyük erkekler takımları devam ettirdi. Yeşil – siyahlılar küçük erkekler ve küçük bayanlar kategorilerinde ligleri ilk üç sırada tamamlamayı başarırken, minik erkekler ve yıldız erkekler kategorilerinde ise play off’a kalma başarısı gösterdiler.

PARKE ÜSTÜNDE BÜYÜK BAŞARI GÖSTEREN TAKIMLARIMIZI KUTLUYORUM

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu,  2012 – 2013 Sezonunu 3 şampiyonluk ve toplamda 6 kupayla tamamlayan Şehitkamil Belediyespor Kulübünün dev adamlarını ve perilerini kutladığını belirtti. Fadıloğlu açıklamasında “ Şehitkamil Belediyespor Kulübü geri de kalan sezonda parke üzerinde büyük bir performans gösterdi. Elde edilen üç şampiyonluk ve elde edilen  6 ayrı derece de verilen büyük emeğin en büyük göstergesi. Ben kulübümüz idarecilerini, teknik ekibi ve değerli sporcularımızı sezon boyu göstermiş oldukları büyük başarılardan dolayı kutluyorum” ifadelerini kullandı.