ŞEHİTKAMİL'DE RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL

RAMAZANDA ŞENLİK VAR

Ramazan ayının başlangıcı yirmi temmuz Cuma günü başlayacak olan etkinlikler, her gün ayrı bir noktada yapılmak suretiyle Ramazan ayı boyunca kesintisiz devam edecek. “Ramazanda Şenlik Var” sloganı ile yola çıkılan Ramazan etkinliklerinde Gölge Oyunu, Animasyon Gösterileri, Orta Oyunu, Yarışmalar, Eğlenceli Showlar vatandaşlar için sergilenecek.

RAMAZANDA DA HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GÖTÜRECEĞİZ

Bir Ramazanı daha idrak etmenin gururu ve mutluluğunu yaşadığını dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Belediye olarak her sene olduğu gibi bu senede Ramazana yönelik yapmış olduğumuz faaliyetlerimiz hazır. Özellikle teravih namazlarında camilerimiz dolup taşdığı için camilerimizin temiz olmasına özen gösterdik. Bu bağlamda temizlik ekibindeki arkadaşlarımız camilerimizi Ramazana hazır hale getirdi. Geniş kapsamlı bir çalışma ile camilerimiz temizlendi. Ayrıca bu sene Ramazan faaliyetlerinde yirmi ayrı noktada eğlenceler düzenleyeceğiz. Anne babalar teravih namazlarında iken çocuklarımızın buy manevi ortamdan daha fazla yararlanmaları için çeşitli aktiviteler düzenledik. Özellikle yatsı namazlarının çok geç saate denk gelmesinden dolayı aktivitelerimizi çocuklarımıza yönelik yaptık. Etkinliklerimiz 20 Temmuz günü başlayıp 20 gün boyunca çeşitli mahallelerimizde devam edecek. Yer olarak uzayçatılı pazaryerlerini, okul bahçelerini ve meydan niteliğinde olan yerleri seçtik. Hizmeti vatandaşın ayağına götürme konusunda ki karalılığımızı Ramazan ayı boyunca da devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızın Ramazan ayının manevi bereketini dolu dolu yaşamalarını ve sağlık sıhhat içinde bir Ramazan geçirmelerini diliyorum” dedi.