ŞEHİTKAMİL'DE RAMAZAN EĞLENCELİ GEÇİYOR

EĞLENCE TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Ramazan ayının ilk günü başlayan etkinlikler Şehitkamil Belediyesi tarafından belirlenen mahallelerde yapılmaya devam ediyor.  8 Şubat, Özgürlük ve Beykent mahallerinde yapılan etkinliklerde eğlence alanını dolduran binlerce çocuk, genç, yaşlı vatandaş gün içerisinde tutulan orucun yorgunluğunu hep birlikte atıyor. Programda özellikle çocuklar neşeli dakikalar geçirirken, büyük bir kalabalık kitlenin doldurduğu eğlence alanlarında şarkı yarışmaları yapılıyor.  Hacivat ve karagöz oyunlarına, çocukların aileleri de eşlik ediyor.

ÇOCUKLARIN EĞLENCELERİNE AİLELERİ DE ORTAK OLUYOR

Ramazan ayının bu yıl çocuklara yönelik olmasından büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren aileler; “Belediyemizin yapmış olduğu Ramazan etkinlikleri sayesinde çocuklarımız çok güzel eğleniyor. Bizler de buraya gelerek hem çocuklarımızı yalnız bırakmıyoruz, hem de eğlencelerine ortak oluyoruz. Onları mutlu görünce biz de mutlu oluyoruz. Bu vesile ile Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dediler.