ŞEHİTKAMİL'DE SAĞLIKLI YAŞAMLA PROGRAMIYLA 30 KİLO VERDİ

SAĞLIKLI BİR YAŞAMIN KEYFİNİ ÇIKARIYORUM

Yapmış olduğu projelerle, 7’den 70’e her vatandaşa hizmet eden Şehitkamil Belediyesi, hanımlara yönelik 16 farklı Bayan Spor Merkezinde başlattığı sağlıklı yaşam programıyla, 16 bin 140 kişiye ücretsiz spor hizmeti sunuyor. Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor salonunda sağlıklı yaşam programına katılan ev hanımı Songül Demir, 6 ay içerisinde 30 kilo vererek, büyük bir değişim yaşadı. Azimli bir çalışma dönemi geçiren ve Antrenörünün her dediğini uygulayan Demir, 110 kilodan 80 kiloya düşmenin sevincini yaşadı. 65 kiloya düşmenin hedefinde olduğunu ifade eden Songül Demir, “Eskiden aşırı kilolarımdan dolayı hareket edemez hali gelmiştim. Ayrıca bu konuda çevremden de olumsuz şeyler duymaya başlamıştım. Kilolarımdan kurtulmak için Şehitkamil Belediyemizin açmış olduğu bayan spor merkezlerindeki sağlıklı yaşam programına katıldım. Herhangi bir diyetisyen kontrolü olmaksızın antrenörümün yönlendirmeleri ve şahsıma özgü hazırladığı programlarla, 6 ay içerisinde 110 kilodan 80 kiloya düştüm.  Spor yapmaya başlamadan önce kilolarımdan dolayı oldukça problemli bir hayat akışım vardı. Kilolu halim çevrem tarafından bir eleştiri konusuydu ve bu yüzden özgüven problemi yaşıyordum. Şimdi ise oldukça sağlıklı bir yaşamın keyfini yaşıyorum. Sporun iyileştirici etkisiyle daha özgüvenli, mutlu ve pozitif bir yaşam sürdürüyorum. Hedefim 65 kiloya düşmek. Bunun içinde, spor yapmaya devam edeceğim. Bizlere verilen bu güzel hizmetlerden dolayı Şehitkamil Belediyesi Bayan Spor Merkezilerindeki tüm üyelerimiz adına Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve bizlere hiç zaman emeklerini eksik etmeyen tüm hocalarıma teşekkür ediyorum” dedi.

‘Sağlıklı Yaşam’ programıyla zayıflayan hanımlar için Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi.  23 kişiye Pilates topu, ayakkabı ve eşofman takımı hediye edildi.