ŞEHİTKAMİL'DE SPOR ŞENLİKLERİ MUTLU SONLA BİTTİ

BAŞKAN FADILOĞLU, ŞAMPİYON SPORCULARA EŞLİK ETTİ

Sokak basketbolu, satranç turnuvası, masa tenisi ve dart müsabakaları ile geleneksel çocuk oyunları ve minyatür kaleye penaltı atma etkinliklerinin düzenlendiği Şehitkamil Belediyesi Bahar Spor Şenlikleri’nin final gününde Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, sporcu öğrencilere müsabakalar esnasında eşlik etti. Sokak basketbolu turnuvasının final etabında sahayı dolduran yüzlerce sporcuyla birlikte çekişmeli ve bir o kadarda heyecanlı geçen maçları izleyen Başkan Fadıloğlu, potanın dev adamları ve perileriyle birlikte basketbol oynayarak sporculara moral vermeyi de ihmal etmedi.

 

GENÇLERİMİZİN SPOR YOLUYLA BİRLİK VE BERABERLİK DUYGULARI GELİŞİYOR

6 farklı branşta organize edilen Bahar Spor Şenlikleri’nde yarışmalara katılan sporcularla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, sportif etkinliklerin özelikle küçük ve genç yaştaki öğrencilerin birlik, beraberlik ve dayanışma duyguların gelişmesine büyük katkı sağladığını belirtti. Organizasyonun ödül töreni sonrasında değerlendirmelerde bulunan Başkan Fadıloğlu, “Kurumlar arası işbirliği ile organize ettiğimiz Bahar Spor Şenlikleri, farklı branş ve yaş gruplarından 2 bini aşkın sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Küçük ve genç yaş gruplarındaki öğrencilerimizin sportif etkinliklere katılım oranı memnuniyet verici. Branşı ne olursa olsun sağlıklı ve modern şartlarda organize dilen tüm sportif etkinlikler çocuklarımızın, gençlerimizin birlik, beraberlik ve dayanışma duyguların gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Ben, bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen M1 Gaziantep AVM ve Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi yöneticilerine teşekkür ediyorum. Dereceye giren tüm sporcularımızı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

ŞAMPİYONLAR KUPA SEVİNCİ YAŞADI

M1 Gaziantep AVM’de düzenlenen organizasyonun kupa töreninde branş kategorilerinde dereceye giren sporcu öğrenciler, kupa sevinci yaşadı. Kupa ve ödüllerini Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci ve M1 Gaziantep AVM Pazarlama Sorumlu Zeynep İnal’ın elinden alan şampiyonlar, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek tören alanından ayrıldı.