ŞEHİTKAMİL'DE TAEKWONDOCULAR BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

YÜKSELEN DEĞER ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR

Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonasında 59 Kiloda Gizem Nur Albayram kategorisinde Türkiye 2.liğini elde ederken yine Erzurum ilinde gerçekleştirilen GAP Spor Oyunları bölge Şampiyonasında Genç Erkekler Kategorisinde 59 Kg’da yarışan Hakan Dikbaş ise  bölge üçüncülüğü elde etti. Genç Sporcular madalyalarını antrenman esnasında Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız’ın elinden aldı.

3 AYRI BÖLGEDE VERİLEN NİTELİKLİ EĞİTİM BAŞARI GRAFİĞİNİ DAHADA ARTIRACAK

Şehitkamil Belediyesi 2012 Yaz Taekwondo Spor Okulu Çalışmalarını izleyen Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız çalışma esnasında bir müddet minik ve küçük yaş kategorisinde eğitim gören sporcularla sohbet ettikten sonra çalışmanın ikinci kısmında kategorilerinde dereceye giren sporcuları madalya ile ödüllendirdi. Yıldız; “  Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun bölgemize kazandırdığı yeni sportif tesisler sayesinde bu alandaki başarı grafiğimiz her geçen gün yükseliyor.  Taekwondo branşında şu an Atatürk Spor ve Kültür Merkezinde, Aydın Tepe Soysal Tesisinde ve Gazikent Sosyal Tesisinde yüzlerce sporcuya eğitim veriliyor.  İlçemizin üç ayrı bölgesinde açılan taekwondo okulları bu branşa olan ilginin artmasına vesile oluyor.” dedi.