ŞEHİTKAMİL'DE VERGİ MESAİSİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından; gecikmiş vergilerin faizlerine af getiren Torba Yasa’dan yararlanmak isteyen vatandaşlar ile 2011 yılı Emlak, İlan-Reklam ve ÇTV vergileri 1. taksitleri için Cumartesi günü fazla mesai yapacak.

Yapılan açıklamada “Şehitkamil Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından 6111 Sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun’dan yararlanmak isteyen vatandaşlar ile 2011 yılı vergilerinin 1. taksitini yatırmak isteyen mükellefler için Şehitkamil Belediye Hizmet binası içerisindeki beş vezne 28 Mayıs Cumartesi günü fazla mesai yapacak.

Belediye hizmetlerinin hızlı ve düzenli bir şekilde devam etmesinde vergiler önemli bir yer tutuyor. Yerel yönetimlerin şehircilik alanında ve sosyal belediyecilikte yapmış olduğu hizmetlerin temelini, vergi gelirleri oluşturuyor. Bu yüzden bu konuda vatandaşlarımızdan toplumsal bir hassasiyet bekliyoruz” denildi.

Ayrıca; vergi ödemelerinin internet üzerinden de kolayca yapılabileceği de vurgulanarak; “Şehitkamil Belediyesi resmi internet sitesi olan, www.sehitkamil.bel.tr adresindeki ilgili linkten vatandaşların tüm ödemelerini TÜBİTAK güvencesiyle yatırabildikleri belirtildi.