ŞEHİTKAMİL'DE YAZ SPOR OKULLARI EĞİTİM SÜRESİ UZADI

SPORCU ÖĞRENCİLER NİTELİKLİ EĞİTİM GÖRMEYE DEVAM EDECEK

6- 18 Yaş aralığında 4000’nin üzerinde öğrencinin eğitim gördüğü Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okullarında eğitim süreci 15 Eylül 2015 tarihine kadar uzatıldı. Basketbol, badminton, futbol, halk oyunları, temel jimnastik,  satranç ve yüzme branşlarında eğitimlerin verildiği spor okullarında, eğitim sürecinin uzatılmasıyla birlikte,  sporcu öğrencilerin 2015 – 2016 Eğitim - öğretim yılına daha motive olmuş bir şekilde başlaması adına sosyal etkinlik ve aktivitelere hız verilecek. 3 aylık süreçte branşlara özgü temel teknik ve taktik eğitimlerin verildiği Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okullarında yarışmacı ekiplerin alt yapılarına da sayıları yüzleri aşan lisanslı sporcular kazandırıldı.

ŞEHİTKAMİL’DE SPORA VE SPORCUYA OLAN DESTEK BÜYÜYOR

Amatör spor branşlarında birçok farklı platformda spora ve sporcuya desteklerini sürdüren Şehitkamil Belediyesi,  sporcu öğrencilere profesyonel şartlarda nitelikli eğitim fırsatları sunmaya devam ediyor.  Yeşil sahalardan, parkeye, kortlardan, sahnelere kadar birçok farklı alanda 7’den 70’e herkese kapılarını açan Şehitkamil Belediyesinde eğitimlerin 365 gün esasına göre sürekli olması çocuklarını spor yapmaya yönlendiren velilerin büyük takdirini topluyor.  Yaz Spor okullarının tamamlanmasının ardından verilecek kısa bir ara sonrasında bu kez kış spor okullarıyla binlerce sporcu öğrenciyi misafir edecek olan Şehitkamil Belediyesinde şampiyonlar yetişmeye devam edecek.