ŞEHİTKAMİL'DE YAZ SPOR OKULLARINA YOĞUN İLGİ

ŞEHİTKAMİL PROFESYONEL ANTRENÖR KADROSUYLA EĞİTİM VERECEK

2014 -2015 Eğitim – öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte ana sınıflarından, liselerde eğitim gören öğrencilere kadar tüm yaş gruplarındaki kız ve erkek öğrencilerin kendine uygun bir branş seçebileceği,  Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okullu kayıtlarına ilgi yoğun bir şekilde devam ediyor. Badminton, basketbol, futbol, halkoyunları, temel cimnastik, satranç, yüzme branşlarında binlerce sporcu öğrencinin eğitim göreceği 2015 Yılı yaz spor okullarında Şehitkamil Belediyesi, tamamı alanlarında uzman antrenör kadrosuyla hizmet verecek. 8 farklı merkezde 50’yi aşkın antrenörün görev yapacağı kurslarda, eğitimler 10 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecek. Yıllardır verdiği kaliteli hizmetle katılımcı sporcu öğrencilerin ve sporcu velilerinin beğenisini kazanan Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okulları bu yılda sunduğu imkanlarla velilerin takdirini topluyor. Kayıt kabulü esnasında eğitim faaliyetleriyle ilgili görüşleri alınan sporcu velileri, yaz spor okullarında sunulan tüm imkan ve verilen hizmetlerin memnuniyet verici olduğunu belirttiler.  Sporcu velileri, Şehitkamil Belediyesinin “365 Gün Herkes İçin Spor” sloganıyla başlattığı Spor Okulları faaliyetlerinin bu güne kadar başarılı bir şekilde sürdürüldüğünü, bu nedenle özelikle geçmiş yıllarda yapılan faaliyetler de gerek kendi deneyimleriyle gerekse de çevrelerinden aldıkları olumlu referanslarla çocuklarını her konuda kaliteden emin bir şekilde emanet edebileceklerini belirttiler.

SÜREKLİLİK ESASINA GÖRE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

7 Farklı branşta yaz spor okulu eğitimi verecek olan Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okullarında eğitimlerin süreklilik esası gözetilerek sürdürülmesi ve sporcu öğrencilerin yıl boyunca faaliyetlere katılması hedefleniyor.  22 Haziran 2015 tarihinden itibaren tüm branşlarda eğitim faaliyetlerine start verecek olan Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okulları kayıt kabul süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Alati, “Spor okulu faaliyetlerimize, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda sporcu öğrencilerimizin ve sporcu velilerimizin ilgilisi büyük. Neredeyse tüm branşlarda kontenjanlarımız doldu, hatta 5-11 yaş gurubu aralığındaki öğrencilerin yoğum talebi üzerine çalışma programımıza yeni seanslar ekledik. Tüm eğitimlerimiz kendi alanlarında Gaziantep ve Türk Sporuna yeni değerler kazandıran profesyonel isimler. Antrenör arkadaşlarımızla yaptığımız toplantılar neticesinde yaz okullarında eğitim gören sporcu öğrencilerimizin almış oldukları eğitimi,  yıl boyunca sürekli hale getirebilmek üzere bir programlar geliştirdik.  Spora yeni başlayan tüm çocuklarımızın ve gençlerimizin bu alışkanlıklarını yıl boyunca sürdürmeleri gerekli. Yine tüm öğrenci guruplarımız içerisinde dönem sonunda yetenek seçimi ilkelerine göre seçmeler yaparak Şehitkamil Belediye Spor Kulübüne ve Türk Sporuna, profesyonellik yolunda koşan yeni yetenekler kazandırmayı arzu ediyoruz” dedi.