ŞEHİTKAMİL'DE YAZ SPOR OKULU KAYITLARI START ALDI

NİTELİKLİ EĞİTİMİN ADRESİ ŞEHİTKAMİL

Her yıl okulların kapanmasıyla birlikte binlerce öğrenciyi modern mekanlarda, profesyonel antrenörler eşliğinde ücretsiz spor yapma imkanı sunan Şehitkamil Belediyesi yaz spor okulları 2012 döneminde de futbol, basketbol, karate, taekwondo, satranç, vücut geliştirme, Fitness ve bilek güreşi, step aerobik, Pilates ve yaz spor okulu bünyesine yeni katılan branşlar halkoyunları ve ata savunma sanatı sporu ile halkın hizmetinde olacak. 32 kişilik dev eğitim kadrosuyla spor biliminin tüm yeniliklerini takip eden ve eğitim programında kursiyerlere aktaran Şehitkamil Yaz Spor Okulları bu dönemde sporcuların fiziki eğitimlerinin yanı sıra kursiyerlerin ruhen ve fikrende hayata hazır olabilmeleri için nitelikli bir eğitim sunacak.

YARINLAR İÇİN HİZMETTEYİZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “  Yaz Spor Okullarında verilen eğitimin çocukların sadece fiziksel gelişimleri ile sınırlı kalmıyor. Düzenlenen eğitim programları kapsamında çocukların üretkenlikleri de artıyor. Bunun yanı sıra spor ahlakı ve disiplini ile bilinçlenen öğrencilerimiz edindikleri bu bilgilerle hayatın birçok alanında başarıyı yakalıyorlar. Arkadaşlıkların ve kalıcı dostlukların kurulduğu en önemli mekanlar spor alanlarıdır.  Ben öğrencilik yıllarımda basketbol takımında birlikte ter döktüğüm arkadaşlarımla hala görüşüyorum. Tüm bu nedenlerde dolayı tüm velililerimize çocuklarını spor okullarına yönlendirmesini tavsiye ediyor, tüm halkımızı daha sağlıklı bir yaşam için spor alanlarına bekliyorum” dedi.