ŞEHİTKAMİL'DE YAZ SPOR OKULU KAYITLARINA YOĞUN İLGİ

7 FARKLI BRANŞTA EĞİTİMLER VERİLECEK

“4 Mevsim Organizasyon 4 Mevsim Spor”  sloganı ile yıl içerisinde 7’den 70’e herkes için spor yapabilme imkanı sağlayan Şehitkamil Belediyesi’nde 6-17 yaş aralığındaki sporcu öğrencilerin faydalanabileceği yaz spor okulları kayıtları yoğun ilgiyle devam ediyor. Basketbol, badminton, futbol, halkoyunları, temel cimnastik, satranç ve yüzme branşlarında eğitimlerin verileceği Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda katılımcı sporcuları birbirinden renkli etkinlik ve aktiviteler bekliyor. 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek olan kayıt kabul sürecinin ardından, spor okullarında ilk ders zili 11 Temmuz 2016 tarihinde çalacak ve eğitimler 15 Eylül 2016 tarihine kadar aralıksız olarak devam edecek.

NİTELİKLİ SPOR EĞİTİMİNİN ADRESİ ŞEHİTKAMİL

Bu güne kadar yaz ve kış spor okulu çalışmalarıyla Gaziantep ve Türk sporuna 25 bini aşkın lisanslı sporcu kazandıran Şehitkamil Belediyesi, alanlarında uzman antrenör ve eğitmen kadrosu ile yeşil sahalardan, parkeye, yüzme havuzlarından, kortlara kadar farklı branşlarda yeni yetenekler yetiştirmeye devam edecek. 2016 yılı yaz spor okulu faaliyetleriyle ilgili bilgiler veren Şehitkamil Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Alati, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da organize edeceğimiz yaz spor okullarına öğrencilerimizin ilgisi büyük. 6- 17 yaş aralığındaki kız ve erkek öğrencilerimiz farklı gün ve seans seçeneklerinin mevcut olduğu basketbol, badminton, futbol, halkoyunları, temel cimnastik, satranç ve yüzme branşlarındaki eğitimlerden faydalanabilecek. Kayıt kabul sürecimiz 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Ramazan Bayramının hemen arından başlayacak olan eğitim programımızda ise öğrencilerimizi birbirinden eğlenceli günler bekliyor. Öğrencilerimiz için sportif faaliyetlerin yanı sıra kültürel ve sosyal etkinliklerde organize edeceğiz. Kayıtların kontenjanlarla sınırlı olduğu yaz spor okullarımıza tüm öğrencilerimizi davet ediyorum” şeklinde konuştu.