ŞEHİTKAMİL'DE YAZ SPORLA DOLU DOLU GEÇECEK

YÜKSEK MOTİVASYONLA ÇALIŞACAKLAR

Ramazan Bayramı tatili akabinde 11 Temmuz 2016 Pazartesi günü ilk ders zilinin çalacağı Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda sporcu öğrencilerin yüksek motivasyonla çalışabilmeleri adına alanında uzman eğitmenler tarafından hummalı çalışmalar neticesinde yoğun ama bir o kadarda eğlenceli bir çalışma programı hazırlandı. 7 farklı branşta eğitimlerin verileceği spor okullarında yeşil-siyahlı sporcular, branşa özgü eğitim faaliyetlerinin dışında gençlik kamplarına katılacak, doğa yürüyüşlerine çıkacak, yaz kupalarında centilmence yarışabilme fırsatı elde edecek. Sportif faaliyetlerin dışında kalan sürelerde teorik eğitimlerle kültürel ve sosyal etkinliklere de katılacak olan geleceğin şampiyonları, yaz tatilini dolu dolu tamamlayacak.

SPOR OKULLARI 9 FARKLI TESİSTE 7 BRANŞTA HİZMET VERECEK

Şehitkamil Belediyesi tarafından organize edilecek spor okulları, 2016 yılı yaz döneminde de ilçe genelindeki 9 farklı tesiste hizmet verecek. Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda 6 ile 17 yaş aralığındaki sporcu öğrencilere; basketbol, badminton, futbol, halkoyunları, temel cimnastik, satranç ve yüzme branşları olmak üzere 7 farklı branşta eğitimler verilecek. Çocukların ve gençlerin yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri ve spor yaparak yetişen bireyler olmalarının hedeflendiği spor okullarının dönem sonunda yapılacak branş seçmelerinde Gaziantep ve Türk sporuna yeni yıldızlar kazandırılacak.